Libnet.ro
UNICEF

17:45

inca o PREZENTATOARE TV renunta la pupitrul stirilor. PLEACA DIN TARA!

B1 B1,
inca o PREZENTATOARE TV renunta la pupitrul stirilor. PLEACA DIN TARA!

Sanda Nicola paraseste micul ecran. Celebra prezentatoare tv si-a dat demisia de la Digi 24, dupa sapte ani petrecuti in redactia televiziunii de stiri. Sanda Nicola pleaca in strainatate, acolo unde va. continuă pe B1

Top 20 licee din tara cu cele mai mari medii de admitere: noua sunt din Bucuresti, iar Constanta si Cluj-Napoca au cate trei in clasament

Lista liceelor cu cele mai mari medii de admitere este deschisa de Colegiul National de Informatica Tudor Vianu Bucuresti, unde ultima medie de admitere a fost de 9. 59, iar prima medie a fost 10. Top 20 licee din tara ordonate dupa ultima medie de admitere arata ca aproape jumatate sunt din Bucuresti. Liceele cu cele mai multe medii de 10 la admitere. in top 3, un singur colegiu din Bucuresti.

Cazul Sorina. Judecatoria Slatina decide luni daca fetita poate pleca din tara

Judecatoria Slatina va decide luni daca Sorina, fetita din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, poate parasi tara impreuna cu parintii adoptivi.

Avertizare meteo! Cod galben si portocaliu de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis duminica o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina valabila in patru localitati din judetul Tulcea, pana la ora 11:30. Potrivit.

Avertizare meteo! Cod galben de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis duminica o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si grindina valabila in patru localitati din judetul Tulcea, pana la ora 11:30. Potrivit.

Noua avertizare de la meteorologi! Cod galben de furtuni si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o atentionare nowcasting Cod galben de furtuni valabila in urmatoarele doua ore in mai multe localitati din judetele Arad, Bihor si.

Repartizare computerizata pe Edu.ro. Locuri ramase libere la licee din Bucuresti si din tara. Care au fost ultimele medii de admitere

Proaspetii absolventi ai claselor a VIII-a se pot linisti de acum incolo. Acestia nu mai au de ce sa aiba emotii, pentru ca trecut si ultima etapa mult asteptata, repartizarea pe licee. Ce locuri au mai ramas si in ce institutii? Admitere liceu 2019: Locuri libere in liceele, dupa repartizarea computerizata Ministerul Educatiei Nationale a .

Cazul Sorina. Instanta va decide in 15 iulie daca fetita poate pleca din tara

Judecatoria Slatina ar urma sa decida in 15 iulie daca Sorina, fetita din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, poate parasi tara impreuna cu parintii adoptivi, au anuntat vineri reprezentantii instantei. Judecatoria Slatina este a cincea instanta la care a ajuns acest dosar, deschis dupa ce procurorul general Bogdan Licu a cerut interdictie de parasire a tarii pentru Sorina.

REPARTIZARE ADMITERE LICEU 2019. Vezi aici TOP 10 LICEE din tara

Vineri, pe 12 iulie, au fost afisate listele cu repartizarea elevilor absolventi de clasa a VIII-a, liceele din Romania. in functie de media generala de la Evaluarea Nationala si media generala a claselor V.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )