Libnet.ro
UNICEF

10:30

inca trei bolnavi de coronavirus in Romania

România Liberă România Liberă,
inca trei bolnavi de coronavirus in Romania

Inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel na. continuă pe România Liberă

Lista bolnavilor din Romania infectati cu coronavirus. Ce se stie despre fiecare persoana

Un numar de 17 persoane din tara sunt infectate pana in prezent cu coronavirus. Ultimele doua cazuri au fost anuntate luni seara: este vorba despre o femeie de 73 de ani Buzau si un barbat de 60 de ani din Bucuresti. Astfel, numarul persoanelor din Capitala infectate cu virusul ucigas din China a ajuns la trei.

inca trei cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajungand la 35

ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35. --- * ACTUALIZARE - Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. Este vorba despre un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a intrat in contact cu un caz confirmat in Varsovia. --- * ACTUALIZARE - inca un caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat miercuri dimineata. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 31 de cazuri.

inca trei cazuri de coronavirus in Bucuresti. Fiul, nora si nepotul ofiterui MAI infectat cu coronavirus, depistati pozitiv cu COVID-19

Inca trei persoane cu test pozitiv de coronavirus au fost confirmate in Bucuresti, a anuntat, marti, primarul Capitalei.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Gabriela Firea anunta ca inca trei persoane sunt testate pozitiv cu coronavirus in Capitala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca inca trei persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus in Capitala. Este vorba despre fiul, nora si nepotul pacientului in varsta de 60 de ani, pacientul.

inca 4 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Romania intra in scenariul doi, cu 29 de pacienti infectati

UPDATE: Autoritatile au anuntat, marti seara, un al patrulea caz de coronavirus. Astfel, numarul total al imbolnavirilor pe teritoriul Romaniei a ajuns la 29. De data aceasta, este vorba despre o femeie.

Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 35: doi bucuresteni si o femeie din Covasna

Inca trei cazuri de persoane infectate cu noul tip de coronavirus au fost confirmate, miercuri dupa-amiaza, numarul cazurilor ajungand astfel la nivel national la 35. Este vorba despre: un barbat de 55 ani, din Bucuresti, care a fost in contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic, de un barbat de 31 ani tot din Bucuresti, aflat in autoizolare si de o femeie, de 53 ani din Covasna, sosita pe data de 08 martie din Italia.

Al 31-lea caz de coronavirus in Romania a fost confirmat la Iasi

Inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri, 11 martie, in Romania, unul in Bucuresti si altul in Iasi. Numarul total de cazuri confirmate de coronavirus in Romania a ajuns la 31.

TABLOU INTERACTIV Coronavirus in Romania: Situatia la moment din fiecare judet din tara. Unde sunt cei infectati, cati sunt in carantina si cati sunt monitorizati

Pana marti dupa-amiaza in Romania au fost confirmate 25 cazuri de pacienti infectati cu coronavirus COVID 19), din care trei cazuri in Capitala, iar restul in tara. Nu mai putin de 11. 000 de persoane sunt monitorizate si in izolare, iar aproape 100 de persoane sunt in carantina. Un tablou informativ realizat de catre Institutul National de Sanatate Publica arata situatia in timp real.

LIVETEXT Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 17 27 de persoane in carantina, alte 11.198 izolate acasa De la ora 12.00 s-a inchis traficul aerian spre si dinspre Italia

Pana la acest moment, in Romania au fost confirmate 17 cazuri de imbolnavire cu coronavirus - in Bucuresti si in 9 judete, fiind vorba despre persoane venite din Italia sau care au intrat in contact cu acestia. Cinci dintre pacienti s-au vindecat si sunt in continuare spitalizati 10 oameni. Sunt in carantina 27 de persoane, iar alti 11. 198 sunt izolati acasa. De la ora 12. 00 s-au suspendat toate cursele aeriene catre si dinspre Italia. De asemenea, cetatenii romani care se vor imbarca din Italia, China, Iran si Coreea de Sud catre Romania, cu escala, vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul tarii noastre. De la ora 16. 00 are loc noua reuniune a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, unde cel mai probabil se va decide inchiderea scolilor. --------------22:20 Coronavirus: Comanda de masti de protectie, blocata din cauza interdictiilor din Germania Probleme mari si in aprovizionarea cu dezinfectanti21. 46 Ministrul de Interne: Institutiile publice si private sa ia in calcul ca angajatii sa lucreze de acasa, acolo unde se poate20. 42 Cursele regulate rutiere si feroviare efectuate de operatorii de transport catre si din Italia sunt suspendate incepand de marti, 10 martie, pana pe 31 martie19. 57 Scolile si gradinitele se inchid in perioada 11-22 martie19. 51inca doua cazuri confirmate. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 17.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )