Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca trei cazuri de coronavirus in Bucuresti. Fiul, nora si nepotul ofiterui MAI infectat cu coronavirus, depistati pozitiv cu COVID-19

Antena3 Antena3,
inca trei cazuri de coronavirus in Bucuresti. Fiul, nora si nepotul ofiterui MAI infectat cu coronavirus, depistati pozitiv cu COVID-19

Inca trei persoane cu test pozitiv de coronavirus au fost confirmate in Bucuresti, a anuntat, marti, primarul Capitalei. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania: inca patru cazuri confirmate, bilantul ajunge la 29. Se intra in scenariul 2 al epidemiei. UPDATE

Inca patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate marti seara in Romania, iar numarul imbolnavirilor cu COvid-19 a ajuns la 29. Este vorba de pacienti din Arad, Hunedoara, Resita si Bucuresti.

inca doua cazuri de coronavirus in Romania: O femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti

Inca doua persoane au fost depistate pozitiv in Romania cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 73 de ani din Buzau si un barbat de 60 de ani din Bucuresti. Bilantul infectarilor in.

Gabriela Firea anunta ca inca trei persoane sunt testate pozitiv cu coronavirus in Capitala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca inca trei persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus in Capitala. Este vorba despre fiul, nora si nepotul pacientului in varsta de 60 de ani, pacientul.

UPDATE inca 8 noi cazuri de coronavirus in Bucuresti. Este cel mai mare numar confirmat intr-o singura zi. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national

Inca 8 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate marti in Romania, toti pacientii fiind din Bucuresti. Este cel mai mare numar de imbolnaviri confirmat intr-o singura zi in tara noastra. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national, iar dintre acestea, 5 pacienti au fost declarati vindecati, a anuntat Grupul de comunicare strategica.

Coronavirus in Romania - inca doua cazuri confirmate. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 17

Inca doua cazuri de coronavirus - o femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti - au fost confirmate luni seara in Romania, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns la 17, au anuntat autoritatile.

inca 4 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Romania intra in scenariul doi, cu 29 de pacienti infectati

UPDATE: Autoritatile au anuntat, marti seara, un al patrulea caz de coronavirus. Astfel, numarul total al imbolnavirilor pe teritoriul Romaniei a ajuns la 29. De data aceasta, este vorba despre o femeie.

UPDATE Patru noi cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul infectatilor a ajuns la 29 de persoane

Patru noi cazuri de infectare cucoronavirusau fost confirmate, in aceasta seara, in Bucuresti si in judetele Arad, Hunedoara si Caras-Severin. in Capitala este vorba despre o femeie de 47 de ani. Ceilalti trei ar fi intrat in aceasta dimineata in tara. Astfel, bilantul a ajuns la 29 de romani infectati. Din acestia sapte au fost declarati vindecati.

inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania

ACTUALIZARE - Femeia din Buzau confirmata cu coronavirus, izolata intr-un container la Spitalul Judetean pana la sosirea izoletei. Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate luni, in tara noastra, bilantul ajungand astfel la 17 persoane infectate, cinci fiind deja externate.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania: doua fete de 15 si 16 ani

Au fost confirmate alte doua cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus COVID-19), numarul cazurilor ajungand astfel la 11. Un caz priveste o tanara de 15 ani din Timisoara, care studiaza in aceeasi unitate de invatamant cu ceilalti.

Trei noi cazuri de coronavirus in Arad, Hunedoara si Caras-Severin. Bilantul a ajuns la 28 de romani infectati

Trei noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, in aceasta seara, in judetele Arad, Hunedoara si Caras-Severin. Astfel, bilantul a ajuns la 28 de romani infectati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )