Libnet.ro
UNICEF

19:31

inca un urgan ar putea lovi Statele Unite. Anuntul meteorologilor

Antena3 Antena3,
inca un urgan ar putea lovi Statele Unite. Anuntul meteorologilor

Centrul National pentru Uragane din SUA a anuntat ca furtuna tropicala Jose se va intensifica, pana la nivelul unui uragan, si ar putea afecta nord-estul Statelor Unite, in cursul saptamanii. continuă pe Antena3

Raspunsul Columbiei pentru Trump: Traficul de droguri din America Latina, cauzat de consumul ridicat din Europa si Statele Unite

Traficul de droguri din America Latina va continua atat timp cat consumul va ramane ridicat in Europa si Statele Unite, i-a raspuns ministrul columbian de Externe Maria angela Holguin presedintelui american Donald Trump, care a amenintat recent ca nu va considera Columbia un partener de incredere in combaterea acestui flagel.

Statele Unite au impus noi sanctiuni impotriva Iranului

Statele Unite au anuntat joi noi sanctiuni impotriva Iranului, vizand 11 entitati si persoane care ii sprijina pe Gardienii Revolutiei din Republica Islamica ori sunt angajate in atacuri cibernetice impotriva sistemului financiar american.

Statele Unite cer postului de televiziune rusesc RT sa isi declare activitatea

Ministerul Justitiei din Statele Unite a cerut postului de televiziune Russia Today sa se supuna unei legi care obliga companieile care reprezinta o tara sa-si declare activitatile autoritatilor. Astfel, autoritatile de la Washington pun presiune asupra unui canal media, considerat drept un instrument de propaganda al Kremlinului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )