Libnet.ro
UNICEF

07:15

incasari de 5 milioane de euro pentru Ibiza Sol in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
incasari de 5 milioane de euro pentru Ibiza Sol in 2013

Complexul rezidential Ibiza Sol, situat in zona de nord a capitalei, a avut anul trecut incasari totale de 4. 923 de euro, se arata intr-un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

2 milioane euro pentru Miss Deszapezirea. Cum au obtinut doua fotomedele un contract de la CNADNR

Doua fotomodele din Bistrita au obtinut de la CNADNR un contract de deszapezire de peste doua milioane de euro. Surorile Loredana si Cosmina Salanta s-au angajat sa curete mai multe drumuri nationale din.

Complexul rezidential Ibiza Sol din nordul Capitalei a vandut anul trecut 46 de apartamente cu circa 5 mil. euro

Complexul rezidential Ibiza Sol, situat in zona de nord a capitalei, langa Scoala Americana, a avut in 2013 incasari totale de 4. 923 de euro. Agentia Premier Estate Management, agentul exclusiv de vanzari al administratorului judiciar Euro Insol, a.

Probleme la CFR Cluj. Arpad Paszkany vrea circa 125 de milioane de euro pentru pachetul majoritar

Omul de afaceri clujean cauta de ceva timp un investitor sau un grup de investitori care sa vina alaturi de el si sa finanteze gruparea din Gruia. Problemele financiare l-au facut pe omul de afaceri sa scoata la vanzare pachetul majoritar de 51% din actiuni, pretul fiind de circa 125 de milioane de euro.

2 milioane de euro pentru Miss Deszapezirea. Cum am obtinut doua fotomedele un contract de la CNADNR

Doua fotomodele din Bistrita au obtinut de la CNADNR un contract de deszapezire de peste doua milioane de euro. Surorile Loredana si Cosmina Salanta s-au angajat sa curete mai multe drumuri nationale din.

Lichiditate de peste 3,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 16,37 milioane lei aproximativ 3,64 milioane euro).

Lichiditate de peste 4,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 19,24 milioane lei peste 4,2 milioane euro).

CSA a platit aproape 5,77 milioane lei pentru asigurarea salariatilor

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor CSA) a incalcat legea, in 2012, neefectuand toate operatiunile de incasari si plati prin unitatile trezoreriei statului, potrivit Curtii de Conturi CC).

Fotbal: Bourceanu, transferat la Trabzonspor pentru 1,3 milioane euro.

Internationalul roman Alex Bourceanu, capitanul echipei Steaua Bucuresti, va juca la formatia turca Trabzonspor, care va achita pentru el suma de 1,3 milioane de euro. Bourceanu 28 ani), al carui contract cu campioana Romaniei expira in vara, va avea un salariu de 800. 000 de euro la Trabzonspor. Mijlocasul a parasit cantonamentul Stelei din Spania si a ajuns in Turcia pentru a semna contractul cu formatia aflata pe locul 6 in Super Lig, care este si calificata in saisprezecimile de finala ale .

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 468 milioane euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 468 milioane de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Romgaz vrea acreditive de 14 milioane dolari pentru importuri de gaze rusesti

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) va selecta, in perioada urmatoare, o banca cu care sa incheie un contract pentru deschiderea de acreditive de 14 milioane dolari. Fondurile urmeaza sa fie folosite pentru garantarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )