Libnet.ro
UNICEF

20:00

incasari record la cel mai mare parc de agrement din Romania. in opt luni a fost vizitat de 250.000 de oameni

Adevărul Adevărul,
incasari record la cel mai mare parc de agrement din Romania. in opt luni a fost vizitat de 250.000 de oameni

Parcul de agrement de la Cornisa cel mai mare spatiu de distractie din Moldova a avut incasari record in aceasta vara, de peste 4. 8 milioane lei. Totodata a fost vizitat de peste 250. 000 de oameni in lunile de vara, inclusiv de turisti din Republica Moldova si Ucraina. continuă pe Adevărul

Wildberries, cel mai mare retailer din Rusia, a intrat pe piata din Europa

Wildberries, cel mai mare retailer online din Rusia si fosta URSS, si-a anuntat joi intrarea pe piata europeana odata cu debutul activitatilor in Polonia, transmite AFP, citat de Agerpres.

Cel mai mare proces pentru viol inregistrat vreodata in Marea Britanie: Un indonezian ar fi violat aproape 200 de barbati pe care ii racola din cluburi de noapte si ii seda

Justitia britanica a condamnat luni la inchisoare pe viata un barbat indonezian descris drept cel mai mare delicvent sexual din Regatul Unit, gasit vinovat pentru violarea a 48 de barbati, conform agentiilor internationale de presa, citate de Agerpres. Politia estimeaza insa ca numarul victimelor sale se ridica la aproape 200, fiind vorba despre barbati pe care ii racola la iesirea din cluburile de noapte, ii ducea acasa si ii seda.

Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

Pretul aurului a ajuns, luni 6 ianuarie), la cel mai mare curs inregistrat in ultimii 20 de ani cel putin, se arata in datele Bancii Nationale ale Romaniei BNR). Mai exact, pretul aurului a urcat pana.

SpaceX, cel mai mare operator satelitar sprivat

Compania spatiala californiana SpaceX a lansat luni alti 60 de sateliti in cadrul constelatiei sale Starlink pentru furnizarea de internet de mare viteza din spatiu, un serviciu conceput pentru a acoperi cu prioritate zonele izolate sau slab conectate de pe glob, relateaza AFP.

SpaceX, cel mai mare operator satelitar privat

Compania spatiala californiana SpaceX a lansat luni alti 60 de sateliti in cadrul constelatiei sale Starlink pentru furnizarea de internet de mare viteza din spatiu, un serviciu conceput pentru a acoperi cu prioritate zonele izolate sau slab conectate de pe glob, relateaza AFP.

Turismul rural a captat cel mai mare numar de locuri de cazare

000 de turisti si-au petrecut Revelionul 20192020 in tara, cu 2,5% mai mult decat in anul prece.

Loto 649. Cine este femeia care a castigat cel mai mare premiu la Loto 649 in 2019, cu cateva zile inainte de Craciun. Mesaj pentru toti romanii!

Loto 649. Castigatoarea marelui premiu de categoria I la extragerea Loto 649 din 22 decembrie 2019, in valoare de peste 4,8 milioane de euro, si-a ridicat astazi premiul, potrivit unui comunicat al Loteriei Romane.

Un indonezian este considerat cel mai rau infractor sexual din istoria Regatului Unit, dupa ce a violat zeci de barbati. Ce pedeapsa a primit

Un student indonezian - considerat drept cel mai rau infractor sexual din istoria Regatului Unit - a fost condamnat luni la inchisoare pe viata, dupa ce a fost gasit vinovat de violarea a zeci de barbati pe care i-a drogat la iesirea din cluburi de noapte, relateaza AFP.

Greseala facuta de multe romance in biserica. Este cel mai mare pacat!

Greseala pe care femeile o fac in biserica: Se stie ca femeile trebuie sa poarte in biserica o fusta lunga.

Digisport: Cum a fost prins cel mai de temut violator din istoria Marii Britanii. Un sportiv s-a transformat din victima in erou

Justitia britanica l-a condamnat ieri la inchisoare pe viata pe Reynhard Sinaga 36 de ani), un barbat indonezian, descris ca cel mai rau infractor sexual din istoria Marii Britanii, pentru violarea a zeci de barbati la iesirea din cluburi de noapte, informeaza Digi24. Presa engleza anunta azi ca un tanar rugbist a avut un rol esential in prinderea violatorului in serie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )