Libnet.ro
UNICEF

17:00

INCENDIU la Curtea de Apel Oradea: Mai multe dosare din arhiva Judecatoriei au ars (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
INCENDIU la Curtea de Apel Oradea: Mai multe dosare din arhiva Judecatoriei au ars (FOTO, VIDEO)

Incendiu la Palatul de Justitie din Oradea. Focul a izbucnit, marti, laCurtea de Apel Oradea, scrie ebihoreanul. ro. La ora 12. 21 am fost sesizati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu la locatia. continuă pe B1

Barbat arestat dupa ce a spart mai multe locuinte din Bucuresti: a intrat in camera unei fete si a lovit-o in cap cand a fost surprins

Un barbat de 35 de ani suspectat ca a intrat in mai multe locuinte din Sectorul 5, de unde a furat sau a incercat sa sustraga bani si bunuri, a fost arestat preventiv.

Turcan: Ne angajam raspunderea pe mai multe proiecte Legea bugetului de stat, Legea asigurarilor sociale si abrogarea OUG 114

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, marti seara, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe mai multe proiecte, respectiv Legea bugetului de stat, Legea asigurarilor sociale si abrogarea OUG 114, intentia Guvernului fiind ca in 23 decembrie acestea sa fie prezentate Parlamentului.

Caz revoltator in Italia. Roman arestat dupa ce a exploatat sexual mai multe minore

Un roman e cercetat in stare de arest preventiv sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori, dupa ce a exploatat sexual, in Italia, mai multe fete, unele minore. in weekend, una dintre victime s-a intors acasa.

Alerta la Botosani. Miros puternic de gaz pe o strada. Mai multe familii au fost evacuate din locuinte

Mai multe familii care locuiesc pe strada Puskin din municipiul Botosani au fost evacuate, luni seara, dupa ce in zona a fost resimtit un miros puternic de gaze.

Roman arestat dupa ce a exploatat sexual mai multe fete in Italia. Una dintre victime a fost salvata datoritacooperarii judiciare romano-italiene

Un roman e cercetat in stare de arest preventiv sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori, dupa ce a exploatat sexul, in Italia, mai multe fete, unele minore. in weekend, una dintre victime s-a intors acasa.

Se circula in conditii de ceata pe mai multe artere rutiere din Dambovita

Se circula in conditii de ceata, sambata, pe mai multe artere rutiere din judetele Arges, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Teleorman, pe Autostrada A1 Bucuresti Pitesti km 10 64), pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta km 10 105 si 143 193), pe Autostrada A3 Bucuresti Ploiesti si pe Autostrada A4 Ovidiu Agigea.

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un .

MAREA BRITANIE: Rata somajului, la cel mai scazut nivel din 1975

Cresterea salariilor in Marea Britanie a incetinit in perioada august-octombrie 2019, in timp ce rata somajului s-a situat la cel mai redus nivel din ianuarie 1975, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

in ce zi pica solstitiul de iarna, in care vom avea cea mai lunga noapte din an

Solstitiul de iarna reprezinta cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte a anului. Perioada solstitiului de iarna este marcata de numeroase superstitii, obiceiuri si povesti uluitoare. Cand se produce solstitiul de iarna noaptea cea mai lunga din an in jurul datei de 21 decembrie 22 decembrie are loc solstitiul de iarna, .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )