Libnet.ro
UNICEF

09:30

INCENDIU la un depozit din Vaslui! Focul ar fi izbucnit din cauza copiilor care se jucau in acea zona

B1 B1,
INCENDIU la un depozit din Vaslui! Focul ar fi izbucnit din cauza copiilor care se jucau in acea zona

Un depozit situat intr-o fosta fabrica din Vaslui s-a facut scrum in urma unui incendiu. Din cauza degajarii mari de fum toxic, vasluienii au fost avertizati prin sistemul RO-alert sa ia masuri pentru a nu-si. continuă pe B1

Incendiu puternic la un depozit din Vaslui. Sistemul RO-Alert a fost pus in functiune

Un incendiu puternic a izbucnit, duminica, la un depozit situat intr-o fosta fabrica din zona industriala a municipiului Vaslui, cetatenii fiind avertizati prin sistemul Ro-Alert cu privire la degajarea.

Prefectul Capitalei, despre incendiul de la un depozit din nordul Bucurestiului: Focul nu va fi stins decat probabil maine

Prefectul Capitalei, Marius Cristian Ghincea, spune ca incendiul izbucnit la un depozit din nordul Bucurestiului a fost localizat, dar in schimb nu va fi stins decat probabil maine, atunci cand reprezentantii autoritatilor vor putea sa si intre in hala. El afirma ca, din cate a aflat, acolo se aflau si tuburi de oxigen si vopseluri, cerneluri, intrucat a fost si o tipografie.

Incendiu la un depozit din Dambovita! A fost emis mesajul RO-ALERT

Un incendiu a izbucnit, sambata, la un depozit de substante chimice din localitatea damboviteana Butimanu, informeaza ISU Dambovita. La fata locului au intervenit forte sporite de pompieri, iar.

Noi detalii in cazul copilului din Vaslui care a fost lasat sa moara pe strada

Serviciul de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui a explicat joi, intr-un comunicat de presa, modul de interventie in cazul unui copil accidentat pe data de 27 august, dupa ce au aparut o serie de acuzatii cu.

Patru femei din Vaslui s-au urcat la ocazie, iar corpurile lor au fost descoperite intr-o padure. Dosarul, un esec al Politiei ce lasa urme adanci si astazi

Patru femei au fost ucise si abandonate in padurile din judetul Vaslui, intre anii 2000 si 2004, fara ca autorul crimelor sa fie descoperit pana in prezent. Toate cele patru victime au fost omorate dupa ce.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2685 seconds )