Libnet.ro
UNICEF

21:15

Probleme in aer pentru un elicopter SMURD, dupa ce a decolat de pe Aeroportul din Cluj

Hotnews Hotnews,
 Probleme in aer pentru un elicopter SMURD, dupa ce a decolat de pe Aeroportul din Cluj

Un elicopter SMURD a avut probleme in aer la scurt timp dupa ce a decolat, duminica, de pe Aeroportul din Cluj, iar pilotul a oprit un motor si a survolat zona pana a terminat combustibilul, apoi a reusit sa aterizeze, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Cine se afla in elicopterul SMURD care a avut probleme dupa decolare, la Cluj. Raed Arafat, primele detalii

Probleme in aer pentru un elicopter SMURD, la scurt timp dupa ce a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj. Ce spune Raed Arafat? Decolare dificila pentru un elicopter SMURD Astazi, 12 ianuarie, un elicopter SMURD care a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a intaminat cateva probleme la putin .

Probleme pentru un elicopter SMURD, imediat dupa decolare: Ce decizie a luat pilotul (VIDEO)

Probeleme pentru un elicopter SMURD, imediat dupa decolarea de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, informeaza Digi 24. Pilotul a fost nevoit sa opreasca un motor al aparatului de zbor si a.

Elicopter SMURD cu probleme tehnice in zbor la Cluj-Napoca

Un elicopter SMURD a avut probleme tehnice in zbor dupa ce a transportat un pacient din Zalau la aeroportul Cluj-Napoca. Pilotii au reusit sa readuca in siguranta aeronava pe aeroport.

Elicopter SMURD, la un pas de tragedie din cauza unei defectiuni tehnice. Abia predase un pacient la Cluj

Un elicopter SMURD a fost intors de urgenta la sol din cauza unei defectiuni tehnice. Se pare ca pilotul a observat o problema la scurta vreme dupa decolare. in elicopter se aflau patru persoane.

Probleme grave pentru soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Ministrul de Interne, declaratii de ultima ora

Sambata un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a fost surprins de doi martori impuscand fara mila un caine, pe o sosea din Maramures. Dupa ce incidentul a fost mediatizat, ministrul de Interne a reactionat imediat. Ce pedeapsa risca soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Declaratia ministrului .

Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu

Criza din Orientul Mijlociu scoate la iveala mici razboaie ale declaratiilor si a reactiilor. Acelasi lucru s-a intamplat si intre cvedeta Antena 1, Dan Negru si unul din cei mai cunoscuti reporteri, Adelin Petrisor. Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu inceputul de an ne-a adus criza din Orientul .

WhatsApp. PROBLEME serioase pentru WhatsApp. Utilizatorii IES in PIERDERE

WhatsApp are probleme serioase, iar utilizatorii acestei platforme de socializare sunt afectati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4549 seconds )