Libnet.ro
UNICEF

09:15

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e inchis Liviu Dragnea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e inchis Liviu Dragnea

Panica la Peniteciarul Rahova, unde e inchis si Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit in zona de spital a inchisorii, iar trei gardieni au fost afectati de fum si vor ajunge la spital, scrie Digi24. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e inchis Liviu Dragnea. Cinci persoane au fost internate

Panica la Peniteciarul Rahova, unde e inchis si fostul sef PSD, Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit in zona de spital a inchisorii, iar trei persoane au fost afectate de fum si vor ajunge la spital.

UPDATE ANP confirma: Trei detinuti au declansat incendiul de la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat si Liviu Dragnea (VIDEO)

UPDATE Trei detinuti de la Penitenciarul Rahova au incendiat o saltea din salonul in care se aflau internati, confirma Administratia Nationala a Penitenciarelor, printr-un comunicat de presa. Angajatii.

Panica la penitenciarul in care este inchis Liviu Dragnea. Mai multe victime, dupa ce detinutii au produs un incendiu

Patru politisti de penitenciare au fost transportati la o unitate spitaliceasca pentru investigatii suplimentare, in prezent aflandu-se in afara oricarui pericol, dupa ce trei detinuti aflati in custodia Pe.

Incendiu la Penitenciarul Rahova! Mai multe persoane au ajuns de urgenta la spital. Ce se intampla cu Liviu Dragnea

Un incendiu s-a produs in aceasta dimineata la penitenciarul Rahova, acolo unde este inchis si Liviu Dragnea. Panica si teama s-a lansat pret de minute bune in incinta inchisorii. De la ce a pornit cu totul? in ce stare se afla Liviu Dragnea? in urma incidentului produs in aceasta dimineata, in jurul orei 08:00 la .

News Alert! Incendiu la Penitenciarul Rahova unde este detinut Liviu Dragnea

ANP anunta caTrei detinuti aflati in custodia Penitenciarului-Spital Bucuresti Rahova au incendiat .

UPDATE Incendiu la penitenciarul Rahova: Patru gardieni si un detinut au fost dusi la spital

Un incendiu a izbucnit in zona de spital a Penitenciarului Rahova, iar patru gardieni si un detinut au fost transportati la Spitalul Floreasca pentru ca au fost expusi la fum. Incendiul a fost provocat de catre cativa detinuti care ar fi dat foc unor obiecte din camera.

Al doilea incendiu provocat de detinutii de la Rahova, unde este inchis si Dragnea. Mai multe persoane, transportate la spital

Pompierii au intervenit, din nou, la Penitenciarul Rahova, dupa ce detinutii au provocat un nou incendiu. Trei gardieni si un detinut vor fi transportati la spital din cauza expunerii la fum, informeaza ISU.

Liviu Dragnea, razboi in instanta cu procurorul care-l ancheteaza in dosarul Tel Drum. Cand are loc urmatorul termen (VIDEO)

Liviu Dragnea continua, din penitenciar, lupta cu autoritatile. Dragnea a dat in judecata Inspectia Judiciara pentru o anulare a unei rezolutii prin care a fost clasata o plangere ce vizeaza activitatea.

Viorica Dancila, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea: Pot sa ma lupt!

Relatia dintre Viorica Dancila si Liviu Dragnea este tot mai tensionata. Fostul premier al Romaniei a declarat ca pe langa cei sapte barbati care o urasc si o ataca deja a aparut si al optulea, facand referire la fostul lider al Partidului Social Democrat. Dancila nu a precizat insa cine sunt ceilalti barbati care ii .

REZULTATE BEC REZULTATE ALEGERI EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE. Ce raspuns a primit Liviu Dragnea cand a zis ca vrea sa voteze

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, ar fi vrut sa voteze si el la aceste alegeri prezidentiale, insa naturii condamnarii sale ii interzice.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )