Libnet.ro
UNICEF

16:01

Incendiu de proportii in Vrancea provocat de mai multi copii care s-au jucat cu focul

Antena3 Antena3,
Incendiu de proportii in Vrancea provocat de mai multi copii care s-au jucat cu focul

Un modul familial a ars complet, joi seara, in localitatea Garoafa, intr-un incendiu provocat de copii care s-au jucat cu focul in apropierea locuintei, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Vr. continuă pe Antena3

Un ospatar bun poate sa faca mai multi bani decat un avocat mediu. De ce nu avem, totusi, mai multi ospatari?

Am stat zilele trecute la o masa cu mai multi oameni care se ocupa cu recrutarea de personal in industria ospitalitatii. N-o sa va povestesc despre stangaciile chelneritei care ne-a servit, ci despre cum mi le-au explicat oamenii astia care fac angajari in bransa, care se plang ca le e tot mai greu sa gaseasca si sa pastreze oamenii buni. Pentru ca da, printre valorile alea care ne-au plecat in lume se numara si cei mai buni si descurcareti chelneri, peste care ajungi sa dai in concedii prin toate colturile lumii.

Imagini incredibile au fost surprinse la Cluj. Mai multi cai au fost filmati la pascut intr-un sens giratoriu

Imagini incredibile au fost surprinse la Cluj. Mai multi cai au fost filmati la pascut intr-un sens giratoriu din centrul orasului. Prezenta animalelor mari este strict interzisa in oras, potrivit deciziilor.

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate - VIDEO

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate. Dupa ce au fost loviti cu masina l-au imobilizat pe soferul vinovat. Si l-au .

Mai multi membri din Consiliul de Administratie cer demisia directorului TVR

Conducerea Televiziunii Romane a oferit Festivalului George Enescu doar unul din cele doua care de.

EUGEN TOMAC: Mai multi presedinti de organizatii PMP au fost revocati

Conducerea Partidului Miscarea Populara a decis astazi demiterea a 17 presedinti de organizatii pe motiv ca au obtinut sub 5% la alegerile europarlamentare din 26 mai, a anuntat liderul formatiunii, Eugen Tomac, la finalul sedintei Colegiului National al PMP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )