Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic, in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca. ISU a suplimentat fortele de interventie

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic, in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca. ISU a suplimentat fortele de interventie

Un incendiu violent a izbucnit la Caracal, in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca. Incendiul este pe un teren aflat in proprietatea primariei. Acolo se afla un depozit de gunoaie, dar fara documente, mai pr. continuă pe Antena3

Incendiu puternic, in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca

Un incendiu violent a izbucnit la Caracal, in apropiere de casa lui Gheorghe Dinca. Incendiul este pe un teren aflat in proprietatea primariei. Acolo se afla un depozit de gunoaie, dar fara documente, mai pr.

S-au reluat cercetarile in casa lui Gheorghe Dinca. Cunoscuti ai acestuia, audiati la Politia din Caracal

Cautarile de noi probe in casa lui Gheorghe Dinca, din Caracal, s-au reluat, luni dimineata, dupa ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de perchezitie.

La Caracal, au reinceput cautarile in casa lui Gheorghe Dinca

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata. Gheorghe Dica i.

Au inceput cercetarile in casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au ridicat saci intregi cu haine

UPDATEAnchetatorii au reluat cercetarile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Urmeaza ca.

Imagini din cadrul perchezitilor din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit urme de sange pe haine

UPDATEAnchetatorii au reluat perchezitile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandre.

Imagini de la cercetarile din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit noi urme de sange pe haine

UPDATEAnchetatorii au reluat cercetarile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandra.

Nou mandat de perchezitie in casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit noi urme de sange

Sambata se reiau cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca. Mandatul in baza caruia s-au facut perchezitiile pana acum expira in aceasta zi, insa DIICOT a solicitat un nou.

Procurorii si criminalistii reiau cercetarile la Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii vor incepe din nou sa rascoleasca locuinta lui Gheorghe Dinca. Procurorii si criminalistii revin in aceasta dimineata cu un nou mandat de perchezitiein casa groazei. Curtea, dar.

Incendiu puternic la groapa de gunoi din Caracal: Terenul s-ar afla langa casa lui Gheorghe Dinca Precizarile Garzii de Mediu (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Reprezentantii Garzii de Mediu precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca incendiul se manifesta pe o suprafata deaproximativ 1300 mp, iar la fata locului intervin doua autospeciale ISU si.

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )