Libnet.ro
UNICEF

13:30

S-au reluat cercetarile in casa lui Gheorghe Dinca. Cunoscuti ai acestuia, audiati la Politia din Caracal

Hotnews Hotnews,
 S-au reluat cercetarile in casa lui Gheorghe Dinca. Cunoscuti ai acestuia, audiati la Politia din Caracal

Cautarile de noi probe in casa lui Gheorghe Dinca, din Caracal, s-au reluat, luni dimineata, dupa ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de perchezitie. continuă pe Hotnews

Au inceput cercetarile in casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au ridicat saci intregi cu haine

UPDATEAnchetatorii au reluat cercetarile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Urmeaza ca.

Imagini de la cercetarile din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit noi urme de sange pe haine

UPDATEAnchetatorii au reluat cercetarile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandra.

Imagini din cadrul perchezitilor din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit urme de sange pe haine

UPDATEAnchetatorii au reluat perchezitile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandre.

La Caracal, au reinceput cautarile in casa lui Gheorghe Dinca

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata. Gheorghe Dica i.

Nou mandat de perchezitie in casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit noi urme de sange

Sambata se reiau cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca. Mandatul in baza caruia s-au facut perchezitiile pana acum expira in aceasta zi, insa DIICOT a solicitat un nou.

Procurorii si criminalistii reiau cercetarile la Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii vor incepe din nou sa rascoleasca locuinta lui Gheorghe Dinca. Procurorii si criminalistii revin in aceasta dimineata cu un nou mandat de perchezitiein casa groazei. Curtea, dar.

Cazul Caracal. Ce arata, de fapt, arogantele criminalului Gheorghe Dinca la adresa anchetatorilor

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata, iar criminalul a dat dovada de un tupeu iesit din comun cand i-a ironizat pe anchetatori, spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, din moment ce oricum intentioneaza sa o vanda. Cel putin asta reiese din cele declarate avocatul familiei Luizei, Tonel Pop. A zis Ah, ce frumos ca-mi faceti curat, ca tot vreau sa-mi vand casa!, a declarat aparatorul.

Buncarele din curtea lui Gheorghe Dinca vor fi daramate. S-a obtinut un nou mandat de perchezitie

Anchetatorii au revenit, luni, 12 august 2019, la casa lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal. Conform informatiilor din ancheta, se va trece la descoperirea gropilor betonate din curte, iar peretii proapat construiti vor fi daramati.

Anchetatorii au reluat cautarile in casa groazei. Vecinii lui Gheorghe Dinca, audiati

UPDATE Hainele gasite in gropile de gunoi in curtea lui Gheorghe Dinca vor fi duse la expertiza in cursul zilei de sambata. Politia verifica inclusiv fantana din fata casei acoperita cu pamant. Incupa.

Cazul Caracal. Anchetatorii au reluat cautarile in casa groazei.Dinca i-a ironizat spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, ca oricum o vinde

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata. Gheorghe Dinca i-a ironizat pe anchetatori, spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, din moment ce oricum intentioneaza sa o vanda.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )