Libnet.ro
UNICEF

09:31

Incendiu puternic in Capitala, intr-un bloc din zona Dorobanti

Hotnews Hotnews,
 Incendiu puternic in Capitala, intr-un bloc din zona Dorobanti

Un incendiu puternic a izbucnit vineri intr-un bloc din Capitala, situat in zona Dorobanti, la fata locului intervenind cinci autospeciale de pompieri, precum si echipaje de la SMURD, relateaza postul de stiri Digi24. Potrivit sursei citate, doua persoane sunt blocate pe un balcon. continuă pe Hotnews

UPDATE Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu intr-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei; sapte persoane au fost evacuate

Pompierii intervin vineri dupa-amiaza pentru stingerea unui incendiu izbucnit la ultimul etaj dintr-un bloc din cartierul Dorobanti din Capitala, anunta News. ro. Flacarile pot fi vizibile din exteriorul cladirii, iar focul arde cu degajari mari de fum. Sapte persoane au fost evacuate din cladire, dar niciuna nu este ranita.

UPDATE 2 Incendiul izbucnit in cartierul Dorobanti din Capitala a fost stins; o persoana a fost transportata la spital

Incendiul izbucnit vineri intr-un apartament al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei, in cartierul Dorobanti, a fost stins dupa aproximativ o ora, informeaza News. ro. Sapte persoane au fost evacuate din cladire, dintre care trei au fost expuse la fum. Un barbat fost transportat la spital.

INCENDIU PUTERNIC LA UN BLOC DIN CAPITALA (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, intr-un apartamentul situat la ultimul etaj al unui bloc de pe strada Radu Beller din Capitala. La fata locului s-au deplasat 4 autospeciale care actioneaza pentru st.

Incendiu puternic in centrul Capitalei. Locatarii au fost evacuati

Incendiu puternic in centrul Capitalei, vineri dupa-amiaza. Un apartament de la etajul trei al unui bloc a fost cuprins de flacri. Pompierii intervin in forta la fata locului. Stire.

Incendiu puternic la Regia de transport public din Tulcea! Au ars 14 autobuze - Primele imagini de la fata locului

Incendiu devastator la autobaza regiei de transport din Tulcea. 14 autobuze au fost distruse de flacari, din cele 25 pe care le avea in exploatare. Un numar de 80 de pompieri au fost mobilizati sa lichideze.

FOTO Inscriptie considerata provocatoare, pe peretele unui bloc din Miercurea Ciuc; aceasta a fost acoperita cu var de presedintele CJ Harghita

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a acoperit, vineri, cu var, o inscriptie cu mesajul tinutul secuiesc nu exista, care a aparut pe peretele unui bloc din Miercurea Ciuc, si a indemnat la calm si la buna convietuire, relateaza Agerpres.

Un bloc din Bucuresti, invadat de sobolani

Un bloc din Bucuresti este invadat de sobolani, locatarii, care nu mai pot face fata invaziei, ajungand sa zideasca plase de sarma pe peretii exteriori ai imobilului pentru a opri rozatoare sa le in.

Incendiu puternic in Tulcea: 13 autobuze de transport public au fost distruse

Un incendiu de proportii a izbucnit vineri dimineata la Societatea de Transport Public din Tulcea, unde 13 autobuze dintre cele 16 care se aflau in garaje au ars.

VIDEO Incendiu puternic in Tulcea: 15 autobuze de transport public au fost distruse

Un incendiu de proportii a izbucnit vineri dimineata la Societatea de Transport Public din Tulcea, unde 15 autobuze dintre cele 22 care se aflau in garaje au ars. Numarul total al autobuzelor detinute este de 27.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )