Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE 2 Incendiul izbucnit in cartierul Dorobanti din Capitala a fost stins; o persoana a fost transportata la spital

Hotnews Hotnews,
 UPDATE 2 Incendiul izbucnit in cartierul Dorobanti din Capitala a fost stins; o persoana a fost transportata la spital

Incendiul izbucnit vineri intr-un apartament al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei, in cartierul Dorobanti, a fost stins dupa aproximativ o ora, informeaza News. ro. Sapte persoane au fost evacuate din cladire, dintre care trei au fost expuse la fum. Un barbat fost transportat la spital. continuă pe Hotnews

INCENDIU PUTERNIC LA UN BLOC DIN CAPITALA (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, intr-un apartamentul situat la ultimul etaj al unui bloc de pe strada Radu Beller din Capitala. La fata locului s-au deplasat 4 autospeciale care actioneaza pentru st.

UPDATE Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu intr-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei; sapte persoane au fost evacuate

Pompierii intervin vineri dupa-amiaza pentru stingerea unui incendiu izbucnit la ultimul etaj dintr-un bloc din cartierul Dorobanti din Capitala, anunta News. ro. Flacarile pot fi vizibile din exteriorul cladirii, iar focul arde cu degajari mari de fum. Sapte persoane au fost evacuate din cladire, dar niciuna nu este ranita.

Descoperire MACABRA in parcul IOR din Capitala! Trupul unui om PLUTESTE pe lac! SOC! Este vorba despre... (VIDEO)

UPDATE:Scafandrii au scos trupul barbatului decedat din apa. Asupra sa nu au fost gasite acte de identitate, dar nici vreun bilet de adio care sa sugereze ca ar fi vorba de o sinucidere. Politistii.

Amenzi in valoare de peste 40.000 lei inregistrate in trei zile pentru taximetristii din Capitala

Politistii rutieri au dat amenzi de peste 44. 000 de lei in doar trei zile taximetristilor care nu au eliberat bon fiscal si nu aveau afisata lista tarifelor, precum si ecusonul cu numele si fotografia soferului in interiorul masinii. Altor 16 soferi de taxi care nu aveau autorizatie le-a fost suspendat dreptul de utilizare timp de 6 luni, potrivit Brigazii Rutiere.

Descoperire MACABRA in parcul IOR din Capitala! Trupul unui om PLUTESTE pe lac! SOC! Este vorba despre...

Un cadravru a fost observat joi dimineata plutind pe lacul din parcul IOR. Martorii au alertat imediat autoritatile care au intervenit de urgenta. La fata locului au intervenit scafandrii, doua echipaje SMURD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )