Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic la o casa din Sectorul 5. O persoana a fost gasita decedata

B1 B1,
Incendiu puternic la o casa din Sectorul 5. O persoana a fost gasita decedata

Pompierii bucuresteni au intervenit in cursul zilei de vineri dimineata pentru stingerea unui incendiu izbucnit in Sectorul 5 al Capitalei. ISU Bucuresti Ilfov a anuntat ca o persoana a fost gasita decedata,. continuă pe B1

O tanara disparuta din Prahova a fost gasita la Galati

O tanara de 24 de ani, din comuna Dumbravesti, data disparuta de familie dupa ce a plecat la iubitul ei, a fost gasita de politisti in Galati, scrie Observatorul Prahovean.

Incendiu puternic in portul Beirut, la o luna de la explozia devastatoare (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit joi intr-un depozit de uleiuri si anvelope situat intr-o piata din apropierea portului Beirut, a declarat armata libaneza intr-un comunicat pe Twitter. Autoritatile.

O batrana din Vrancea, data disparuta, a fost gasita de politisti intr-o vie, la 6 km de casa

O femeie din Vrancea, in varsta de 85 de ani, a fost gasita pe camp la doua zile dupa disparitie. Batrana era intr-o cultura de vita de vie, la 6 kilometri departare de locuinta sa.

Masina soferului roman disparut de zece zile a fost gasita intr-o parcare din Italia. Au fost anuntati carabinierii

Masina soferului roman disparut de zece zile a fost gasita intr-o parcare din Italia, au anuntat colegii barbatului pe pagina de Facebook in care a fost postat si apelul pentru gasirea lui.

Accident grav pe autostrada A1: O tanara s-a rasturnat cu masina si a fost gasita la 15 metri de autoturism

O bucuresteanca in varsta de 23 de ani s-a rasturnat cu masina pe autostrada A1 in decursul zilei de astazi. Tanara a suferit rani grave si a fost gasita inconstienta la 15 metri distanta de locul.

Primaria asigura tablete pentru toti elevii si profesorii din Sectorul 1, dar si conectarea la internet in urmatorii doi ani

Primaria sectorului 1 anunta ca asigura 48. 000 de tablete pentru toti elevii si profesorii de la scolile din sector, dar si conectarea la internet in urmatorii doi ani, conform news. ro.

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog.

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )