Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic la o pensiune din Buzau. Mai multi turisti se aflau in cladire

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la o pensiune din Buzau. Mai multi turisti se aflau in cladire

O pensiune din orasul Patarlagele a fost cuprinsa de flacari sambata seara, mai multi turisti fiind evacuati, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Buzau. continuă pe Antena3

Incendiu puternic la o pensiune din Moeciu de Sus, nicio persoana nu a fost ranita

Un incendiu a izbucnit in noaptea de joi spre vineri la o pensiune din localitatea Moeciu de Sus. La fata locului au fost trimis 5 autospeciale de pompieri, a spus Ciprian Sfreja de la ISU Brasov. La fata locului s-a intervenit si cu parcul auto al pompierilor voluntari, a spus Sfreja.

Incendiu puternic la o pensiune din Moieciu de Sus

Un puternic incendiu a izbucnit azi-noapte la o pensiune din Moieciu de Sus. Noua autospeciale de pompieri au intervenit la fata locului. Nimeni nu a fost ranit.

Buzau: Incendiu la o pensiune din orasul Patarlagele; turistii au fost evacuati

O pensiune din orasul Patarlagele a fost cuprinsa de flacari sambata seara, mai multi turisti fiind evacuati, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Buzau.

Incendiu puternic la o pensiune din Moeciu

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la o pensiune din Moeciu de Sus, iar interventia pompierilor a fost dificila din cauza lipsei surselor de apa, potrivit reprezentantilor.

Mai multi lideri USR i-au scris lui Dacian Ciolos: Draga Dacian, vino in USR acum, cat nu e prea tarziu

Mai multi parlamentari USR l-au invitat, prin intermediul unei scrisori deschise, pe Dacian Ciolos sa intre in USR. Draga Dacian, . ) am fi vrut sa petrecem aceste sarbatori in liniste.

Cum pot atrage magazinele online mai multi clienti in 2018

Pentru magazinele online este esential ca experienta clientului, a utilizatorului sa fie placuta si eficienta. De asemenea, Google claseaza pe prima pagina in motorul de cautare site-urile care ofera o experienta placuta vizitatorului. Combinate acestea duc la mai multi vizitatori si cresc sansele de a vinde mai mult. Pentru 2018 se contureaza cateva trenduri privind imbunatatirea experientei utilizatorului la magazinele online.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa dezvaluirea ca mai multi demnitari au fost interceptati

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa dezvaluirea facuta ca mai multi demnitari au fost interceptati de catre DNA. Ce sa comentez, nu stiu. Cate lucruri sunt anormale in societatea.

O noua tendinta: Tot mai multi romani pleaca in vacanta in ianuarie. Ce destinatii prefera

Agentii de turism au identificat anul acesta o noua tendinta in materie de vacante: tot mai multi romani aleg sa calatoreasca in luna ianuarie si aleg, bineinteles, destinatiile calde. Pentru aceste sejururi, turistii isi aloca bugete cuprinse intre.

Incendiu puternic la un depozit de mobila. 20 de pompieri s-au luptat sa stinga focul

Un puternic incendiu a cuprins, joi-seara, 21 decembrie 2017, un depozit de mobila din Corabia, pompierii militari fiind solicitati sa intervina.

Incendiu puternic la o societatea comerciala din Baia Mare. Pompierii au avut, ieri, patru interventii dificile

Pompierii baimareni au intervenit ieri, 21 decembrie, cu patru echipaje pentru stingerea unui incendiu pe strada Margeanului din Baia Mare. Acoperisul unei societati comerciale a fost cuprins de flacari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )