Libnet.ro
UNICEF

06:30

Incendiu la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Medicala 3 din Targu Mures

Adevărul Adevărul,
Incendiu la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Medicala 3 din Targu Mures

Un incendiu la sectia de Terapie Intensiva a spitalului Medicala 3 Targu Mures s-a produs in aceasta dimineata. Focul a fost stins de personalul medical. continuă pe Adevărul

Pacient COVID-19, gasit spanzurat in sectia ATI a Spitalului Judetean din Galati

Un barbat infectat cu Covid 19 a fost gasit joi spanzurat intr-un salon al Spitalului Judetean din Galati, Barbatul de 68 de ani a fost gasit spanzurat in salon, iar manevrele de resuscitare au.

Ultima ora! Un nou incendiu a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva a spitalului din Targu Mures. in ce stare se afla pacientii

Necazurile se tin lant in plina pandemie de COVID-19. De la zi la zi apar noi nereguli si accidente in spitale, iar victimele sunt intotdeauna pacientii. in aceasta dimineata, in sectia de ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures a izbucnit un incediu, dupa ce o priza a luat foc. Ce spun reprezentantii spitalului Spre .

Incendiu in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures

O priza a luat foc, vineri dimineata, in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures, incendiul fiind stins de angajati inainte de sosirea pompierilor. in salonul in care a avut loc incendiul erau.

Incendiu provocat de o priza in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures -UPDATE

O priza a luat foc, vineri dimineata, in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures. Incendiul a fost stins de angajatii spitalului inainte de sosirea pompierilor, relateaza Mediafax.

O priza a luat foc in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures

O priza a luat foc azi dimineata in sectia ATI a Clinicii Medicale III din Targu-Mures. Incendiul a fost stins de angajati inainte de sosirea pompierilor.

Proiect fara precedent in UE: cursuri intensive de terapie intensiva. Cati romani s-au inscris in program

Societatea Europeana de Terapie Intensiva a declansat la nivel european, cu finantarea Comisiei Europene, un program de instruire a personalului medical in domeniul terapiei intensive. in program s-au inscris peste 10. 000 de medici si asistente din UE, dintre care peste 500 sunt din Romania.

Radu Tincu: Numarul urias de cazuri din ultima perioada va genera un procent proportional de decese Situatia se va agrava si la Terapie Intensiva (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a explicat ca singura posibilitate de a gestiona pacientii din Terapie Intensiva, unde numarul celor internati ar putea creste, ar fi ca sistemul sanitar.

Ludovic Orban, despre incendiul de la Clinica Medicala III din Targu-Mures: Noi am dispus evaluarea tuturor instalatiilor. Se finalizeaza pana saptamana viitoare raportul (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, vineri, intrebat fiind despre incendiul de la Clinica Medicala III din Targu-Mures, ca a dispus evaluarea tuturor instalatiilor din spitale, raport ce se va finaliza.

Nelu Tataru, declaratii de ultima ora in cazul spitalului groazei din Resita. Ce amenda a primit conducerea: E un sistem de 30 de ani

Imaginile de groaza care infatisau pacienti infectati cu COVID-19, tinuti dezbracati pe holurile spitalului din Resita, au oripilat in mai putin de 24 de ore o tara intreaga. in urma reactiilor extrem de acide ale romanilor de pretudindeni, reprezentantii din Sanatate au luat masuri urgente pentru a afla care este adevarul. Cu ce suma a .

Adolescenta rapita de pe o strada din Targu Mures a fost gasita

Adolescenta de 15 ani din judetul Mures, care fusese rapita, luni dupa-amiaza, de pe o strada din Targu Mures, unde se afla impreuna cu unchiul sau, a fost gasita, potrivit Inspectoratului General al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )