Libnet.ro
UNICEF

23:15

Pacient COVID-19, gasit spanzurat in sectia ATI a Spitalului Judetean din Galati

B1 B1,
Pacient COVID-19, gasit spanzurat in sectia ATI a Spitalului Judetean din Galati

Un barbat infectat cu Covid 19 a fost gasit joi spanzurat intr-un salon al Spitalului Judetean din Galati, Barbatul de 68 de ani a fost gasit spanzurat in salon, iar manevrele de resuscitare au. continuă pe B1

Un pacient bolnav de COVID-19 s-a sinucis in sectia ATI a Spitalului de Urgenta din Galati

Victima, un barbat de 68 de ani, s-a spanzurat intr-un salon al Spitalului de Urgenta din Galati rezervat bolnavilor infectati cu noul coronavirus. Pacientul a fost gasit de medicul de garda, care a efectuat manevre de resuscitare si a anuntat Politia.

Scandal in parcarea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti

Un scandal a izbucnit, duminica seara, la aproximativ 20. 30, in parcarea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti dupa ce mai multe rude ale unui pacient au aflat ca acesta a decedat, potrivit Observatorului Prahovean.

Un pacient infectat cu coronavirus s-a spanzurat in sectia ATI unde era internat

Un barbat infectat cu Covid 19 s-a spanzurat intr-un salon al Spitalului Judetean din Galati. Victima, in varsta de 68 de ani, a fost gasita de medicul de garda care a facut manevre de resuscitare si a anuntat Politia. Politistii au inceput o ancheta.

UPDATE Imagini socante din sectia COVID a spitalului din Resita. Mizerie, pacienti dezbracati pe holuri si un decedat lasat in pat Ministerul Sanatatii anunta control la spital si la DSP

Pacienti dezbracati pe holuri, mizerie de nedescris si un cadavru intr-un sac de plastic in pat. Sunt imagini socante surprinse in stationarul 3 al Spitalului Judetean din Resita unde sunt tratati pacienti COVID-19. Ministerul Sanatatii a anuntat ca in urma aparitiei imaginilor Nelu Tataru a cerut Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa faca un control la spital, pentru a verifica conditiile in care se acorda asistenta medicala, respectarea circuitelor si a protocoalelor medicale in vigoare.

Mort de 6 zile, ramas la morga, pentru ca angajatii spitalului judetean Ploiesti nu-i gasesc buletinul

Rudele unui barbat care a decedat pe data 25 noiembrie nu-l pot ingropa din cauza ca personalul de la Spitalul Judetean Ploiesti nu-i mai gaseste buletinul. Fara actul de identitate al persoanei decedate, rudele nu pot obtinele actele necesare pentru scoaterea de la morga si inhumare, scrie ziarulincomod. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )