Libnet.ro
UNICEF

22:30

Radu Tincu: Numarul urias de cazuri din ultima perioada va genera un procent proportional de decese Situatia se va agrava si la Terapie Intensiva (VIDEO)

B1 B1,
Radu Tincu: Numarul urias de cazuri din ultima perioada va genera un procent proportional de decese Situatia se va agrava si la Terapie Intensiva (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a explicat ca singura posibilitate de a gestiona pacientii din Terapie Intensiva, unde numarul celor internati ar putea creste, ar fi ca sistemul sanitar. continuă pe B1

VIDEO Prima dezbatere pentru parlamentare. Sighiartau(PNL): Nu cred ca se mai impune o carantinare nationala Rafila(PSD): Scaderile din ultima perioada nu sunt reale Ponta: Ne vom bate la propriu, nu doar la figurat, pentru deschiderea scolilor

Lideri ai partidelor parlamentare au participat la o dezbatere la Digi 24 inaintea alegerilor de duminica. La confruntarea electorala au participat Robert SighiartauPNL), Dacian CiolosUSRPLUS), Eugen TomacPMP), Tanczos BarnaUDMR), Victor PontaPro Romania) si Alexandru RafilaPSD).

Medicul Radu Tincu: 9.000 de cazuri COVID pe zi e inacceptabil, trebuie sa ajungem la 3.000. Presiunea a devenit uriasa

Medicul Radu Tincu, de la sectia ATI aSpitalului Floreasca din Capitala, este ingrijorat de numarul mare de cazuri de pe sectiile de Terapie Intensiva. Acesta spune ca presiunea a devenit.

Dr. Radu Tincu: 9.000 de cazuri COVID pe zi e inacceptabil, trebuie sa ajungem la 3.000. Presiunea a devenit uriasa

Medicul Radu Tincu, specialist ATI la Spitalul Floreasca din Capitala, se arata ingrijorat de situatia de la Terapie intensiva, desi cazurile noi de COVID au scazut in ultimele 24 de ore.

Medicul Radu Tincu explica rata de pozitivare COVID de aproape 40%: Pacientii care sunt testati in perioada aceasta sunt cei care au simptomatologie sugestiva. Un numar mare de pacienti ce vor avea nevoie de Terapie Intensiva in urmatoarea

Radu Tincu,medicla sectia de ATI de la Spitalul Floreasca din Bucuresti, a comentat, luni, intr-o interventie telefonica in platoul B1 TV, rata de pozitivare anuntata de Grupul de Comunicare.

Medicul Radu Tincu explica rata de pozitivare COVID de aproape 40%: Pacientii care sunt testati in perioada aceasta sunt cei care au simptomatologie sugestiva

Radu Tincu,medicla sectia de ATI de la Spitalul Floreasca din Bucuresti, a comentat, luni, intr-o interventie telefonica in platoul B1 TV, rata de pozitivare anuntata de Grupul de Comunicare.

Ce trebuie sa faca toti bolnavii COVID dupa trei luni de la vindecare. Dr. Radu Tincu: E obligatoriu!

Medicul Radu Tincu, specialist ATI la Spitalul Floreasca, aflat in prima linie in lupta cu coronavirusul, atrage atentia ca virusul poate produce niste anomalii serioase la nivelul plamanilor, astfel ca, dupa vindecare, fiecare bolnav trebuie sa mai faca unele investigatii medicale.

Graficul evolutiei pandemiei de COVID-19 in Romania: Mai mult de o treime dintre cazurile din ultima saptamana, in Bucuresti si in patru judete

Peste 34% din totalul cazurilor de COVID-19 din ultima saptamana s-au inregistrat in Bucuresti si in patru judete - Constanta, Cluj, Iasi si Ilfov, conform datelor transmise marti de Institutul National de Sanatate Publica.

CORONAVIRUS |Aproape 35% dintre cazurile din ultima saptamana, inregistrate in Bucuresti si alte 4 judete. 48 de ani varsta medie a celor infectati. Peste 95% dintre cei care au murit aveau cel putin o comorbiditate

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat, marti, raportul saptamanal privind evolutia cazurilor de coronavirus in Romania, analiza din care reiese ca in intervalul 23 - 29 noiembrie,.

ANM: Toamna anului 2020, una dintre cele mai calduroase din ultima jumatate de secol. Luna noiembrie, considerata a cincea cea mai secetoasa

Luna noiembrie 2020a fost declarataa cincea cea mai secetoasa luna din 1961, potrivit unui comunicat emis marti de Administratia Nationala de Meteorologie. Pe parcursulul acesteia, medie de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )