Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiu urias la un bloc din Galati! Zeci de persoane evacuate, trei s-au intoxicat cu fum

Antena3 Antena3,
Incendiu urias la un bloc din Galati! Zeci de persoane evacuate, trei s-au intoxicat cu fum

Un numar de 18 persoane au fost evacuate, alte trei au fost intoxicate cu fum si una a suferit un atac de panica in urma unui incendiu izbucnit, luni seara, intr-un bloc din municipiul Galati, informeaza. continuă pe Antena3

Incendiu intr-un apartament de bloc din Galati, 18 persoane fiind evacuate; trei persoane au fost intoxicate cu fum, o alta a suferit un atac de panica - FOTO, VIDEO

Optsprezece persoane au fost evacuate, luni seara, dintr-un bloc din Galati, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-una dintre locuinte. Trei persoane au fost intoxicate cu fum, iar o alta a suferit un atac de panica.

Explozie puternica intr-un bloc din Galati: O persoana a ajuns la spital cu arsuri multiple

UPDATE: in urma exploziei a fost constituita o comisie deancheta condusa de prefectul judetului care va stabili daca structura blocului a fost afectata. -------------------------- O explozie a avut.

Incendiu intr-un bloc din Galati! Autoritatile, iN ALERTA! Bilantul VICTIMELOR

Un incendiu a izbucnit, luni seara, intr-un bloc din municipiul Galati, 18 persoane fiind evacuate.

Alerta in Constanta! Zeci de persoane evacuate dupa ce un batran a amenintat ca arunca in aer un bloc

Alerta in localitatea Crucea din judetul Constanta! Un barbat de 78 de ani a amenintat ca arunca un bloc in aer, iar aproximativ 30 de locatari si o batrana imobilizata la pat au fost.

Bataie ca-n filme pe o sosea din Galati. Un sofer a fost blocat, injurat si batut de alt participant la trafic

Bataie pe o strada din Galati, intre doi soferi. Un sofer a fost blocat in plina strada, injurat si batut de un alt sofer grabit, care s-a enervat ca nu i se lasa cale libera. Soferul agresat, .

Explozie intr-un apartament din Galati: un ranit si patru locuinte afectate

O persoana a fost ranita, sambata, in urma unei explozii produse intr-un apartament de la etajul al patrulea al unui bloc din Galati, fiind afectate inca patru apartamente situate la mansarda. Victima a suferit arsurie de gradele II si III, fiind transportata la Spitalul Judetean Galati.

Schela desprinsa de vantul puternic de pe fatada unui bloc din Capitala! Doua masini au fost avariate

Apar noi probleme in Capitala din cauza avertizarii de vant puternic. in sectorul 2 al Capitalei, o schela s-ar fi desprins de cladirea pe care era amplasata si bucati din aceasta schela ar fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )