Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mai multi ultrasi au fost condamnati dupa violentele cauzate la protestele impotriva OUG 13 din Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
 Mai multi ultrasi au fost condamnati dupa violentele cauzate la protestele impotriva OUG 13 din Piata Victoriei

Cel putin 12 persoane au fost condamnate in prima instanta, la Judecatoria Sectorului 1, dupa protestele violente impotriva OUG 13 petrecute in februarie 2017 in Piata Victoriei. Cea mai mare pedeapsa. continuă pe Antena3

SUA: CNN i da n judecata pe Donald Trump si pe mai multi oficiali ai Casei Albe, dupa retragerea acreditarii unuia dintre reporterii sai

Postul de televiziune american CNN a deschis un proces impotriva presedintelui american Donald Trump si a mai multor oficiali de la Casa Alba, in urma conflictului privind revocarea acreditarii jurnalistului Jim Acosta la Casa Alba, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Germania: Cel putin 40 de raniti, cei mai multi copii, dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit frontal

Cel putin 40 de persoane, cei mai multi copii, au fost ranite dupa ce doua autobuze scolare s-au ciocnit in regiunea Bavaria din Germania, relateaza AFP, citand politia.

Barcelona plateste cei mai multi bani pe salariile jucatorilor. Messi e campion!

FC Barcelona este clubul care plateste cei mai multi bani pentru salariile jucatorilor din intreg fotbalul mondial.

12 persoane au fost condamnate pentru violentele de la protestul anti-OUG 13 din februarie 2017

Judecatoria Sectorului 1 a dat vineri mai multe condamnari in cazul violentelor de la protestele din Piata Victoriei din februarie 2017. O singura condamnare este cu executare in penitenciar, restul sunt sentinte cu suspendare cu munca in folosul.

Obiect zburator neidentificat, vazut de mai multi piloti n Irlanda: Se misca att de repede / Autoritatea aeronautica a deschis o investigatie

Autoritatea aeronautica irlandeza a deschis o investigatie dupa ce un obiect zburator neidentificat a fost vazut de pilotii care efectuau curse deasupra Irlandei, scrie Guardian.

Tribunalul Braila: Planul atacatorului de la Mall era sa omoare ct mai multi oameni si apoi sa se sinucida. A actionat la limita unui atentat terorist

Tanarul din Braila care a lovit mai multe persoane cu masina si a injunghiat un barbat a actionat la limita unui atentat terorist, propunandu-si sa ucida cat mai multe persoane cu putinta, a considerat judecatorul care a decis sa il trimita in arest preventiv.

Doi barbati au fost incendiati dupa ce ar fi raspandit zvonuri false pe internet

Doua persoane au fost incendiate fiindca ar fi raspandit zvonuri false prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Incidentul cumplit s-a petrecut in Medic. Mesajul mincinos spunea despre un barbat si nepotul.

Dumitru Dragomir a fost achitat, dupa ce in prima instanta a primit 7 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost achitat marti de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care a fost condamnat in faza de fond la 7 ani de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )