Libnet.ro
UNICEF

23:45

INCENDIU VIOLENT: Mai multe persoane sunt in stare de urgenta absoluta, iar alte cateva zeci au fost evacuate deja din zona

B1 B1,
INCENDIU VIOLENT: Mai multe persoane sunt in stare de urgenta absoluta, iar alte cateva zeci au fost evacuate deja din zona

Un numar de 19 persoane au fost ranite, dintre care doua in urgenta absoluta, intr-un incendiu violent, care a distrus in noaptea de miercuri spre joi un imobil rezidential din centrul orasului francez. continuă pe B1

AJOFM Ialomita: 5,35%, rata somajului in noiembrie 2018. Cele mai multe persoane fara slujba sunt din mediul rural

La sfarsitul lunii noimebrie 2018, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita erau inregistrati 5. 063 someri din care 2. 175 femei), rata somajului fiind de 5,35%, cu 0,08% mai mare decat in luna precedenta.

Probleme pe aeroporturile din Germania! Mai multe zboruri sunt in pericol, dupa ce agentii de securitate au anuntat ca intra in GREVA

Traficul aerian din Germania va fi perturbat din nou, joi, din cauza grevei in care va intra personalul de securitate pe aeroporturile din Dusseldorf, Koln-Bonn si Stuttgart, potrivit anuntului facut miercuri de.

INCENDIU PUTERNIC iN BUCURESTI: Mai multe case cuprinse de FLACARI. Zeci de pompieri la interventie. Oameni EVACUATI in ger (VIDEO)

Un incendiu violent a izbucnit, innoaptea de marti spre miercuri, pe strada Boian, din Sectorul 4 din Bucuresti. Sase case din cartierul Aparatorii Patriei au fost cuprinse de flacari. La.

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania

Romanii care isi cauta un loc de munca in strainatate au de ales din cele peste 1. 500 de joburi vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe locuri de munca sunt in Spania, Marea Britanie si Germania.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

Schimbari pentru utilizatorii Instagram. Vor putea posta continut pe mai multe conturi simultan

Aplicatia Instagram lanseaza prima facilitate a anului 2019. Astfel, utilizatorii vor putea posta acelasi continut pe mai multe conturi, in acelasi timp. Optiunea cea noua a fost deja integrata in.

Australia: Autoritatile investigheaza mai multe pachete suspecte trimise la consulate

Autoritatile australiene investigheaza mai multe pachete suspecte trmimise la mai multe ambasade si consulate straine din orasele Canberra si Melbourne, au anuntat reprezentantii politiei, citati de BBC.

Romanii au luat cu asalt ghiseele. Cozi interminabile, la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase

Cozi s-au format la plata taxelor si impozitelor in mai multe orase din tara. La Galati, multi oameni s-au asezat la coada noaptea, in timp ce la Suceava primul care si-a platit obligatiile fiscale a fost pr.

PRAPADUL ALB a acoperit mai multe sosele din Romania! Patru drumuri nationale raman inchise... Vezi care e situatia pe drumurile tale

Soselele din centrul tarii au fost acoperite de ninsoare, astfel ca soferii de mai multe drumuri nationale din Brasov, Sibiu si Craiova au fost nevoiti sa conduca cu prudenta, relateaza.

S-a inregistrat al doilea deces provocat de gripa, la Galati. Victima este o femeie, care suferea de mai multe afectiuni

O femeie de 51 de ani este ultima victima a gripei in judetul Galati. Alte doua persoane au contractat virusul si sunt internate in spital pentru tratament.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )