Libnet.ro
UNICEF

16:00

Incendiul din California: Numarul disparutilor a ajuns la 1.276

Hotnews Hotnews,
 Incendiul din California: Numarul disparutilor a ajuns la 1.276

Numarul oamenilor dati disparuti dupa cel mai mortal si devastator incendiu din istoria Californiei a urcat la 1. 276, in ciuda faptului ca autoritatile au localizat sute de oameni care fugisera unde au apucat dupa ce incendiul ce a primit numele de Focul de tabara a devastat orasul Paradise, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Vesti bune pentru familiile care si-au pierdut locuintele in incendiul din sectorul 5

Familiile care si-au pierdut locuintele in incendiul din sectorul 5 in urma caruia un bloc intreg s-a facut scrum au primit apartamente din partea Primariei Capitalei. Cheile apartamentelor au fost inmanate.

Gabriela Firea, despre ceicare si-au pierdut locuintele in incendiul din Sectorul 5: Au primit apartamente de la Primaria Capitalei

Familiile care si-au pierdut locuintele in incendiul din sectorul 5 au primit apartamente de la Primaria Capitalei iar chiriile sunt intre 120 si 170 lei pe luna, a postat primarul general, Gabriela Firea, joi, pe.

Incendiile uriase din California continua sa faca prapad! Bilantul mortilor a ajuns la 63

Numarul persoanelor date disparute in incendiul care afecteaza in prezent California a urcat joi la peste 600, a anuntat seriful local, citat de AFP. De asemenea, bilantul celor care si-au pierdut viata in.

Bilantul incendiilor de vegetatie din California se ridica la peste 600 de persoane disparute si 63 de morti

Numarul persoanelor date disparute in incendiul care afecteaza in prezent California a urcat joi la peste 600, a anuntat seriful local, conform AFP, citat de Agerpres.

Bilantul celui mai distructiv incendiu din California a ajuns la 56 de victime

Ramasitele a mai mult de opt victime au fost gasite miercuri in orasul Paradise din nordul Californiei si imprejurimi, mistuit de flacari saptamana trecuta, ridicand numarul de morti la 56 in urma incendiului de vegetatie considerat cel mai letal si distructiv in istoria statului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )