Libnet.ro
UNICEF

09:15

incep audierile jandarmilor care au intervenit in forta la protestul din Piata Victoriei (VIDEO)

B1 B1,
incep audierile jandarmilor care au intervenit in forta la protestul din Piata Victoriei (VIDEO)

Incep audierile jandarmilor care au intervenit brutal in Piata Victoriei. Aproape 300 de plangeri sunt pe masa procurorilor in urma protestelor violente din 10 august. Audierile fortelor de ordine se vor face la Pa. continuă pe B1

Jandarmii agresati la protestul din 10 august vor fi audiati

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 incepe, luni,audierea jandarmilor care au intervenit in timpul manifestatiei din Piata Victoriei. Pana acum au fost depuse mai multe plangeri in.

Parchetul Militar cere identificarea jandarmilor care au avut indicativul ascuns de benzi negre (surse)

Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului general a solicitat Jandarmeriei identificarea jandarmilor cu indicativul de pe casca ascuns cu banda izolatoare de la protestul din 10 august, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare. Procurorii militari vor sa afle cati jandarmi aveau indicativul ascuns, daca a fost o strategie individuala sau dimpotriva una concertata, institutionala, care ar putea dovedi premeditarea interventiei brutale.

Peste 350 de persoane au depus plngeri n dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei

Numarul persoanelor care au depus plangeri in dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 351, a anuntat, luni, Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ). Institutia precizeaza ca audierile in acest caz vor fi facute atat la sediul PICCJ, cat si la sediul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, potrivit News. ro.

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

Cateva sute de persoane au protestat, ieri seara, in Piata Victoriei din Capitala, cerand demisia Guvernului. Ei au batut in tobe, huiduie si striga Justitie, nu coruptie si Dreptate, in timp ce soferii care au trecut prin fata sediului Executivului claxoneaza in semn de solidaritate. La un moment dat, protestatarii au ridicat mainile in semn de capitulare in fata jandarmilor care asigura ordinea in zona in care are loc manifestatia si le-au strigat: Veniti cu noi, va fura si pe voi, transmite News. ro.

Raed Arafat: Manipulari au fost n legatura cu protestul din 10 august, dar si la Colectiv si n perioada cu accidentul din Apuseni

Raed Arafat a declarat duminica seara, la Romania TV, ca au fost multe manipulari in legatura cu protestul din 10 august, la fel cum au fost si la Colectiv si in cazul accidentului din Apuseni, potrivit Agerpres. Nu este prima data cand am fost supusi unor asftel de dezinformari si manipulari care au impact asupra populatiei. S-a mai intamplat si in perioada Colectiv, s-a mai intamplat si in perioada cu Apuseni, s-a mai intamplat in mai multe situatii in care ne-am confruntat cu informatii pe care trebuia sa le contracaram, a spus Arafat.

Dancila le-a scris liderilor Comisiei Europene despre protestul din 10 august: A acuzat o incercare de inlaturare pe cale violenta a Guvernului si a dat vina pe Iohannis

Premierul Viorica Dancila le-a trimis joi o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si prim-vicepresedintelui Frans Timmermans, in care s-a plans ca protestul din 10 august a fost o.

Dancila le-a scris doar in limba romana liderilor Comisiei Europene despre protestul din 10 august: A acuzat o incercare de inlaturare pe cale violenta a Guvernului si a dat vina pe Iohannis

Premierul Viorica Dancila le-a trimis joi o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si prim-vicepresedintelui Frans Timmermans, in care s-a plans ca protestul din 10 august a fost o.

Materialele folosite la protestul din 10 august sunt neletale

Armamentul din dotare si munitia aferenta folosite la protestul din Piata Victoriei din 10 august nu sunt letale, a declarat, astazi, maistrul militar Alexandru Dinica, plutonier sef adjutant la Serviciul tehnic din cadrul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei Romane, la un exercitiu demonstrativ cu munitia folosita la activitati de ordine publica.

Jandarmeria Romana: Materialele folosite la protestul din 10 august sunt neletale - VIDEO

Armamentul din dotare si munitia aferenta folosite la protestul din Piata Victoriei din 10 august nu sunt letale, a declarat, luni, maistrul militar Alexandru Dinica, plutonier sef adjutant la Serviciul tehnic din.

Varujan Vosganian, solicitare de ULTIMA ORA dupa protestul din 10 august: Sa vedem daca nu cumva Diaspora este bagata cu de-a SILA in disputele politice interne

Deputatul ALDE Varujan Vosganian anunta ca organizatia Iasi a formatiunii a solicitat organelor statului sa comunice cate dintre persoanele implicate in protestul din 10 august, din Piata Victoriei, au.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )