Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

Cateva sute de persoane au protestat, ieri seara, in Piata Victoriei din Capitala, cerand demisia Guvernului. Ei au batut in tobe, huiduie si striga Justitie, nu coruptie si Dreptate, in timp ce soferii care au trecut prin fata sediului Executivului claxoneaza in semn de solidaritate. La un moment dat, protestatarii au ridicat mainile in semn de capitulare in fata jandarmilor care asigura ordinea in zona in care are loc manifestatia si le-au strigat: Veniti cu noi, va fura si pe voi, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Noi imagini de la protestul de pe 10 august din Piata Victoriei

Jandarmeria Romana prezinta pentru prima data filmul evenimentelor din Piata Victoriei. intr-o postare din urma cu nici o ora, cei de la jandarmerie refac intr-un montaj de 11 minute interventia din.

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului ii JIGNESTE pe protestatarii din Piata Victoriei: DIASPORENI sau M**ENGISTI? (FOTO)

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tanasescu, a scris un mesaj cel putin jignitor la adresa miilor de romani care au participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Diasporeni.

EXCLUSIV: Ionut Sindile, noul sef al Jandarmeriei, a coordonat actiunea in forta a jandarmilor din Piata Victoriei(VIDEO)

Noul sef al Jandarmeriei, Ionut Sindile, a coordonat interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Niste imagini difuzate, in exclusivitate, de B1 TV, arata ca.

Dupa violentele din Piata Victoriei, jandarmii incearca sa se justifice cu poezii: `Poporul isi doreste....sange!`

Jandarmii continua sa se apere dupa interventia violenta din Piata Victoriei. Un angajat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Prahova a compus chiar o poezie in care vorbeste despre dezbinarea din.

Jandarmeria, lamuriri cu privire la prezenta procurorului militar la protestele din Piata Victoriei: A fost prezent. Asta nu inseamna ca avea atributii decizionale

Georgian Enache, purtator de cuvant la Jandarmeria Capitalei, a adus lamuriri cu privire la prezenta procurprului militar Bogdan Pirlog, la protestele din Piata Victoriei. Enache sustine ca procurorul militar.

Ion Cristoiu, dupa incidentele din Piata Victoriei: Sunt mai multe lucruri suspecte

Jurnalistul Ion Crisotiu a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre neregulile observate in urma incidentelor din Piata Victoriei. Eu plec de la o premisa, care vad ca nu e numai a mea.

Un barbat lovit la protestele din Piata Victoriei acuza jandarmii ca mint. Nu am fost avertizati

Unul dintre ranitii in violentele din Piata Victoriei ii acuza pe cei din Jandarmerie ca mint atunci cand sustin ca populatia a fost avertizata cu privire la folosirea fortei pentru evacuarea.

Fostul sef SPP, Dumitru Iliescu, despre violentele din Piata Victoriei: Nu a fost un miting spontan

Dumitru Iliescu, fostul sef SPP, a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre protestul care a avut loc pe 10 august in Piata Victoriei. Am vazut si eu modul in care au actionat. Toata.

Seful jandarmilor din Piata Victoriei ii dojeneste pe jurnalisti: Nu trebuie sa mergem acolo cu camera de luat vederi sa vedem cum incatuseaza Jandarmeria!

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, s-a aratat deranjat de jurnalistii care au filmat interventia fortelor de ordine. A admis, totusi, ca.

Seful jandarmilor din Piata Victoriei: Ordinul de interventie s-a dat in jurul orei 20.00. Prefectul a fost la fata locului

Maiorul Laurentiu Cazan, comandantul actiunii jandarmilor in Piata Victoriei, la protestul de vineri, a declarat ca prefectul Capitalei a fost prezent la manifestatie incepand cu ora 16. 00, iar ordinul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )