Libnet.ro
UNICEF

06:15

incepand cu luna octombrie, autorizatia ISU pentru incendiu devine obligatorie. Amenzile ajung si la 100.000 de lei

Antena3 Antena3,
incepand cu luna octombrie, autorizatia ISU pentru incendiu devine obligatorie. Amenzile ajung si la 100.000 de lei

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta anunta ca de la 1 octombrie, se vor aplica amenzi celor care nu au autorizatie de securitate la incendiu pentru cladirile pe care le detin, mentionand ca. continuă pe Antena3

Prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie. Din data de 1 pana p 4 sunt nori, bate.

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru luna octombrie. Zodia care castiga pe toate planurile

Horoscopul runelor pentru luna octombrie a fost prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. S-a terminat un ciclu lunar de noua luni, acum.

Zodiile predispuse la castiguri uriase in luna octombrie

Luna octombrie vine cu castiguri uriase pentru unele zodii. Totul le va merge din plin si se vor simti mai fericiti ca niciodata, caci vor avea bani suficienti ca sa-si satisfaca toate mofturile, scrie.

Patriarhul Rusiei va veni in Romania in luna octombrie. E prima vizita a unui patriarh rus in Romania dupa Revolutie

Patriarhul Moscovei si al intregii Rusii, Chiril, va veni la Bucuresti in 27 octombrie, alaturi de patriarhii Bisericilor Ortodoxe din alte tari ex-comuniste. Chiril si ceilalti patriarhi vor veni la Bucuresti pentru a participa la evenimentele dedicate Anului comemorativ dedicat aparatorilor Ortodoxiei in timpul comunismului, dar si aniversarii a 10 ani de patriarhat ai Patriarhului Daniel, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Victor Banescu.

Romanii trebuie sa plateasca de la 1 octombrie mai mult pentru carburanti, energie electrica si gaze naturale

Romanii trebuie sa scoata din buzunar, incepand de la 1 octombrie, mai multi bani pentru carburanti, gaze naturale si energie electrica, in timp ce ratele la banca pentru cei cu credite in lei vor fi mai mari din cauza cresterii indicelui Robor, potrivit datelor centralizate de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )