Libnet.ro
UNICEF

05:15

incepe anul 2015 cu un spectacol-tribut Maria Tanase: Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
incepe anul 2015 cu un spectacol-tribut Maria Tanase: Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase

Spectacolul Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase are prima reprezentatie din acest an duminica, 11 ianuarie, la ora 19, la Godot Cafe Teatru. Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase este un emotionant tribut adus Mariei Tanase. Spectacolul spune povestea marii cantarete folosind crampeie din scrisorile artistei, din amintirile, gandurile si testamentul . continuă pe Ceaşca de Cultură

VIDEO Incepe anul 2015 cu un spectacol-tribut Maria Tanase: Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase

Spectacolul Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase are prima reprezentatie din acest an duminica, 11 ianuarie, la ora 19:00, la Godot Cafe Teatru. Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase este un emotionant tribut adus Mariei Tanase. Spectacolul spune povestea marii cantarete folosind crampeie din scrisorile artistei, din amintirile, gandurile si testamentul lasat de Maria Tanase, totul pe acorduri de pian.

Cine va fi Maria Tanase a lui Sergiu Nicolaescu? Jojo sau Angela Gheorghiu?

Jojo si Angela Gheorghiu se lupta pentru a obtine rolul Mariei Tanase, in proiectul de suflet al regretatului Sergiu Nicolaescu, ce va fi regizat de Ioan Carmazan. Iata cum s-a ajuns in aceasta situatie.

Tiraspolul se va confrunta cu un deficit bugetar major in anul 2015

Regiunea transnistreana se va confrunta in anul 2015 cu un deficit bugetar estimat la 40% din nivelul cheltuielilor publice, transmite IPN.

SIF OLTENIA - CALENDARUL DE COMUNICARE FINANCIARA PENTRU ANUL 2015

Anul 2015 va fi mai lung cu o secunda: Ce efecte ar putea avea schimbarea asupra economiei

Serviciul International pentru Rotatia Pamantului a decis ca anul care tocmai a inceput sa fie mai lung cu o secunda. Motivul pentru care Serviciul a luat aceasta decizie il reprezinta corelarea orei exacte cu.

Serena Williams incepe anul cu o criza de nervi (video)

Serena Williams a pierdut finala Cupei Hopman si a explodat in meciul de dublu, cand a facut o greseala la un rever simplu. Americanca pierduse si meciul de simplu contra Agnieszkai Radwanska. Apoi a fost invinsa si la dublu, SUA fiind invinsa de Polonia in finala.

Calendarul fiscal: Ce taxe si impozite vom plati in anul 2015 si la ce termene

Declararea si plata impozitelor din acest an se vor face in zilele obisnuite de 25 ale fiecarei luni, dar exista si termene speciale pentru taxele introduse in ultimii ani, scrie Adevarul. Pe baza datelor din.

Calendarul fiscal: ce taxe si impozite vom plati in anul 2015 si la ce termene

Declararea si plata impozitelor din acest an se vor face in zilele obisnuite de 25 ale fiecarei luni, dar exista si termene speciale pentru taxele introduse in ultimii ani.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2329 seconds )