Libnet.ro
UNICEF

11:45

Anul 2015 va fi mai lung cu o secunda: Ce efecte ar putea avea schimbarea asupra economiei

B1 B1,
Anul 2015 va fi mai lung cu o secunda: Ce efecte ar putea avea schimbarea asupra economiei

Serviciul International pentru Rotatia Pamantului a decis ca anul care tocmai a inceput sa fie mai lung cu o secunda. Motivul pentru care Serviciul a luat aceasta decizie il reprezinta corelarea orei exacte cu. continuă pe B1

Consolidari pe piata telecom din Romania: Vanzarea operatorului de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems ar putea avea loc in 2015

Fondul international de investitii PineBridge, actionarul majoritar si cel care controleaza operatorul de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems AKTA), a decis si demarat anul trecut un proces de vanzare integrala a acestui operator si exitul ar putea avea loc in 2015, a precizat pentru HotNews. ro Dinu Malacopol, directorul general al DCS AKTA). Acesta a spus ca sunt mai multi ofertanti in acest moment - operatori telecom din piata locala, dar si fonduri de investitii. Dinu Malacopol, care este si actionar minoritar in DCS cu 0,00161% din actiuni), si-a exprimat parerea ca operatorul ar valora intre 150 milioane euro si 200 de milioane euro, dar ca decizia apartine actionarului majoritar.

Anul 2015 cu noi necunoscute geopolitice

Potrivit istoricilor, anul 2015 ar trebui sa fie bogat in rasturnari de situatii, cum au fost si anii 1415, 1515, 1715, 1815. Va fi un an istoric, arata Le Parisien. Revenind la situatia concreta a actualitatii, prin razboiul din Ucraina si ofensiva Statului Islamic in Irak, anul 2014 a fost dominat de persistenta tensiunilor internationale si de amenintarea jihadistilor. Aceste doua crize vor continua sa domine si anul 2015, dar caderea preturilor petrolului ar putea reface cartile.

Energia s-a impus cu emotii in primul meci din anul 2015. Echipa gorjeana a invins Atlassib Sibiu

Energia s-a impus la o diferenta de numai patru puncte in fata formatiei Atlassib Sibiu, in primul meci din anul 2015 care a contat pentru Sferturile Cupei Romaniei.

Nicolae Robu: Timisoara ar putea avea in viitor o magistrala de metrou

Constructia unei magistrale de metrou in Timisoara, cel mai mare oras din vestul tarii, ar putea incepe in 2015 si ar urma sa lege centrul orasului de aeroport, conform autoritatilor locale, transmite Mediafax.

CSM, PICCJ si ICCJ vor putea avea initiative legislative abia dupa revizuirea Constitutiei

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), judecatorul Marius Tudose, a declarat, ieri, ca propunerea sefului statului ca CSM, instanta suprema si Parchetul general sa aiba drept de initiativa legislativa se va putea materializa abia dupa revizuirea Constitutiei.

Tudose, noul presedinte al CSM: Parchetul General, ICCJ si CSM vor putea avea initiative legislative abia dupa REVIZUIREA Constitutiei

Judecatorul Marius Tudose, noul presedintele al CSM, a declarat ca propunerea sefului statului ca CSM, iICCJ si Parchetul General sa aiba drept de initiativa legislativa se va putea materializa abia dupa revizuirea Constitutiei.

Anul 2015. Ce va fi? (V) Partide noi.

Daca s-ar face Partidul Facebook, pe cine ati alege presedinte? Si daca ati alege un presedinte, ati fi de acord sa fie ales prin vot electronic de la cafenea, de pe mobil, de acasa, de pe laptopul de la birou, intre orele 17 si 19, in ultima zi din prima saptamana din luna martie? Dar numele ministrilor facebook, care vor forma cabinetul in 2016, ati fi de acord sa fie validate de toti membrii partidului tot prin vot electronic? Ati fi de acord sa primeasca posturi in deconcentrate cei care au cele mai multe sharelike la postari.

CES 2015 Alcatel Pixi 3 ar putea fi primul telefon ce va rula Android, Windows Phone si Firefox OS

Pentru ca fiecare platforma mobila actuala vine cu avantajele ei, Alcatel Pixi 3 va fi disponibil cu Android, Windows Phone sau Firefox OS. La ora actuala exista mai multe sisteme de operare dedicate telefoanelor inteligente. Pentru un grad sporit de fiabilitate, au existat deja mai multe tentative de productie a unor modele cu doua astfel de platforme. Pana acum insa, nu am auzit nici macar zvonuri referitoare la un aparat cu doua astfel desistem de operare. Desi nu vorbim sub [].

Rusia in 2015: mai aproape de Romania

La aproape un sfert de secol de la destramarea Imperiului Sovietic, Romania are din nou granita comuna cu Rusia, din fericire nu pe Prut, ci pe Marea Neagra, ca urmare a anexarii Crimeii in primavara anului trecut.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )