Libnet.ro
UNICEF

01:05

SIF OLTENIA - CALENDARUL DE COMUNICARE FINANCIARA PENTRU ANUL 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF OLTENIA - CALENDARUL DE COMUNICARE FINANCIARA PENTRU ANUL 2015

FIA a scos un Mare Premiu din calendarul Formulei 1 pentru 2015

Federatia Internationala de Automobilism a decis scoaterea unui Mare Premiu din calendarul Formulei 1 anuntat pentru sezonul 2015.

Tiraspolul se va confrunta cu un deficit bugetar major in anul 2015

Regiunea transnistreana se va confrunta in anul 2015 cu un deficit bugetar estimat la 40% din nivelul cheltuielilor publice, transmite IPN.

Calendarul fiscal: Ce taxe si impozite vom plati in anul 2015 si la ce termene

Declararea si plata impozitelor din acest an se vor face in zilele obisnuite de 25 ale fiecarei luni, dar exista si termene speciale pentru taxele introduse in ultimii ani, scrie Adevarul. Pe baza datelor din.

Calendarul fiscal: ce taxe si impozite vom plati in anul 2015 si la ce termene

Declararea si plata impozitelor din acest an se vor face in zilele obisnuite de 25 ale fiecarei luni, dar exista si termene speciale pentru taxele introduse in ultimii ani.

Anul 2015 va fi mai lung cu o secunda: Ce efecte ar putea avea schimbarea asupra economiei

Serviciul International pentru Rotatia Pamantului a decis ca anul care tocmai a inceput sa fie mai lung cu o secunda. Motivul pentru care Serviciul a luat aceasta decizie il reprezinta corelarea orei exacte cu.

MAE: Romania a preluat Presedintia Comitetului de Securitate al OSCE pe 2015. Care sunt obiectivele presedintiei anuale romanesti

Romania a preluat Presedintia anuala a Comitetului de Securitate al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) pentru perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2015, a informat marti Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat de presa.

Guvernul va aloca in acest an pentru Prima Casa un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde de lei/Pana acum au fost executate 312 din garantiile acordate

Guvernul a publicat vineri un proiect de Hotarare prin care se propune alocarea unui plafon suplimentar de garantare pentru anul 2015 in valoare de 2,5 miliarde de lei dar si posibilitatea utilizarii in anul 2015 a diferentei nealocate din plafonul alocat anului 2014 si a diferentei neutilizate pana la data de 31. 2014 din sumele alocate din plafonul disponibil in anul 2014. Suma reprezentand diferenta ramasa neutilizata si/sau nealocata din anul 2014 urmeaza sa fie publicata pe site-ul Ministerului Finantelor Publice si al FNGCIMM in cel mult 5 zile de la data publicarii Hotararii in Monitorul Oficial.

VIDEO Incepe anul 2015 cu un spectacol-tribut Maria Tanase: Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase

Spectacolul Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase are prima reprezentatie din acest an duminica, 11 ianuarie, la ora 19:00, la Godot Cafe Teatru. Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase este un emotionant tribut adus Mariei Tanase. Spectacolul spune povestea marii cantarete folosind crampeie din scrisorile artistei, din amintirile, gandurile si testamentul lasat de Maria Tanase, totul pe acorduri de pian.

Anul 2015. Ce va fi? (V) Partide noi.

Daca s-ar face Partidul Facebook, pe cine ati alege presedinte? Si daca ati alege un presedinte, ati fi de acord sa fie ales prin vot electronic de la cafenea, de pe mobil, de acasa, de pe laptopul de la birou, intre orele 17 si 19, in ultima zi din prima saptamana din luna martie? Dar numele ministrilor facebook, care vor forma cabinetul in 2016, ati fi de acord sa fie validate de toti membrii partidului tot prin vot electronic? Ati fi de acord sa primeasca posturi in deconcentrate cei care au cele mai multe sharelike la postari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )