Libnet.ro
UNICEF

01:05

CALENDAR ORTODOX 14 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 14 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Originar din Betsaida Galileii, Sfantul Apostol Filip este cel de-al treilea Apostol chemat la misiune de catre Mantuitorul nostru, Iisus Hristos. Sfantul Filip, intalnindu-l pe. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 12 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Atanasie Todoran este praznuit de Biserica Ortodoxa pe 12 noiembrie. Mentionam ca in perioada 22-24 octombrie 2007, s-a hotarat canonizarea Sfintilor Martiri si Marturisitori:.

CALENDAR ORTODOX 13 NOIEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Ioan Gura de Aur s-a nascut la Antiohia, anul nasterii sale fiind plasat intre 344 si 354. A fost botezat la varsta de 20 de ani si a studiat filosofia, sub indrumarea lui.

CALENDAR ORTODOX 11 NOIEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Mina este praznuit de Biserica Ortodoxa pe 11 noiembrie. S-a nascut in Nakiyos, in apropiere de Memphis, in prima jumatate a secolului al III-lea. Ramane orfan pe cand era copil.

incepe POSTUL CRACIUNULUI: Ce este bine sa faci pe 14 noiembrie, ziua LASATULUI DE SEC

In acest an, Postul Craciunului sau Postul Nasterii Mantuitorului incepe vineri, 15 noiembrie si se incheie in 24 decembrie. Lasatul Secului este joi, 14 noiembrie, in seara de Sfantul Filip. Lasatul.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 NOIEMBRIE. Taurii sunt rasfatati de jumatatile lor, Scorpionii trebuie sa scape de suspiciuni

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 14 noiembrie 2019. Venus, planeta iubirii, aflata in Sagetator, este in cuadratura cu Neptun in Pesti, ceea ce inseamna ca judecata ne.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Racii sunt melancolici, Varsatorii pleaca intr-o calatorie aventuroasa

Iata horoscopul zilei de azi JOI 14 NOIEMBRIE 2019; Venus, planeta iubirii, relatiilor dar si banilor, este in Sagetator si este in cuadratura cu Neptun in Pesti, ceea ce inseamna ca judecata.

HOROSCOP 14 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii risca sa piarda bani. Leii trebuie sa fie atenti la excese

Camelia Patrascanu a prezentat joi,la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 14 noiembrie. Destul de agitata aceasta zi. Luna este in Gemeni si vestile ne pot surprinde, iar altii sunt pe drum si drumul nu e.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea. Ce ne asteapta dupa data de 14 noiembrie

Vremea se strica in toate regiunile. O scadere a temperaturilor este prognozata de meteorologi dupa data de 14 noiembrie, insa regimul termic se va mentine ridicat pentru luna noiembrie. Joi si vineri, ploile pun stapanire pe toate regiunile.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 14 noiembrie. Berbecii sunt creatori magici, Capricornii infloresc

Iata pentru JOI 14 NOIEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

Sef sub acoperire Live Video pe Pro TV Editia de joi, 14 noiembrie

Noul reality show alpostului Pro TV, Sef sub acoperire, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21. 30, la Pro TV, un experiment social fara precedent, asa cum il numeste postul. Pe 14 noiembrie va avea loc a 9 a editie a emisiunii. Sef sub acoperire editia a 9 a de joi 14 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )