Libnet.ro
UNICEF

00:07

A inceput campania electorala. Calculele partidelor pentru alegerile europarlamentare: directii de atac, mesaje si cate mandate vor sa obtina pe 26 mai

Hotnews Hotnews,
 A inceput campania electorala. Calculele partidelor pentru alegerile europarlamentare: directii de atac, mesaje si cate mandate vor sa obtina pe 26 mai

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare a inceput oficial sambata. Romania va avea 32 de reprezentanti in Parlamentul European care vor fi alesi in 26 mai. La start: candidatii cu care partidele vin in fata electoratului, care au fost criteriile care au stat la baza selectarii acestora si strategia de campanie. Campania pentru europarlamentare se desfasoara simultan cu cea pentru referendumul pe justitie convocat de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta care schimba regulile jocului. continuă pe Hotnews

incepe campania electorala. Calculele partidelor pentru alegerile europarlamentare: directii de atac, mesaje si cate mandate vor sa obtina pe 26 mai

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare incepe oficial sambata. Romania va avea 32 de reprezentanti in Parlamentul European care vor fi alesi in 26 mai. La start: candidatii cu care partidele vin in fata electoratului, care au fost criteriile care au stat la baza selectarii acestora si strategia de campanie. Campania pentru europarlamentare se desfasoara simultan cu cea pentru referendumul pe justitie convocat de presedintele Klaus Iohannis. Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta care schimba regulile jocului.

Alege-ti viitorul: cum arata filmul campaniei pentru alegerile europarlamentare VIDEO

Parlamentul European a lansat clipul de campanie pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Videoclipul se vrea a fi unul emotionant, cu scene reale de nastere filmate in mai multe tari europene. Clipul se numeste Choose Your Future Alege-ti viitorul. Clipul de campanie pentru alegerile europarlamentare are aproximativ trei minute. Parlamentul European a apelat la [] .

VIDEO Filmul campaniei pentru alegerile europarlamentare, lansat oficial

Parlamentul European a lansat filmul campaniei pentru alegerile europarlamentare, Choose Your Future, o productie de 3 minute cu personaje reale, realizat in cinci spitale din Grecia, Danemarca, Cehia si Ungaria.

Romanii din diaspora vor avea la dispozitie un numar record de sectii de votare pentru alegerile europarlamentare

Romanii din diaspora vor avea la dispozitie un numar record de sectii de votare pentru alegerile europarlamentare. Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca a organizat in strainatate 441 de sectii de.

Udrea, despre dosarul lui Dragnea: Statul paralel incearca sa-l scoata din campania electorala

Elena Udrea sustine ca, din cauza dosarului privind angajarile fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea duce o lupta impotriva statului paralel care incearca sa-l elimine din campania electorala, mentionand ca de astfel de infractiuni s-ar face vinovati multi angajati platiti de stat care lucreaza, de fapt, pentru partide.

Mai putin de 40 la suta dintre europeni stiu ca alegerile europarlamentare au loc in mai / Doar 5 la suta stiu data exacta

Mai putin de 40 la suta dintre europeni stiu ca alegerile europarlamentare au loc in mai si doar cinci la suta stiu datele exacte, respectiv intre 23 si 26 mai, potrivit unui sondaj realizat de Kantar Public, relateaza AFP.

Un candidat britanic la alegerile europarlamentare a demisionat, dupa i-a facut pe romani hoti de buzunare

Ali Sadjady, un politician britanic care candida la alegerile europarlamentare, a fost fortat sa demisioneze dupa ce a afirmat ca este tentat sa sustina procesul Brexit daca acest lucru ar opri venirea hotilor de buzunare romani in Marea Britanie, scrie Mediafax, citand The Independent.

VIDEO Parlamentului European da startul oficial al campaniei pentru alegerile din 26 mai. Mesajul pentru europeni

Parlamentul European a lansat joi mesajul oficial de campanie pentru alegerile europene care vor avea loc peste o luna, pe 26 mai. Cetatenii europeni sunt indemnati sa participe la alegerile de care depinde viitorul copiilor, intr-un context european cel putin complicat, in care unul dintre statele membre, Marea Britanie, se chinuie de luni de zile sa ia o decizie cu privire la soarta apartenentei sale la UE.

O actrita de telenovele din Romania, candidata pentru Parlamentul European FOTO

Listele partidelor politice pentru alegerile europarlamentare continua sa ofere surprize. Dupa cele doua euro-candidate sexy pe care Marian Vanghelie vrea sa le trimita la Bruxelles, partidul fostului pesedist.

Be EU. Alege-ti viitorul! Mesajul Parlamentului European pentru alegerile din luna mai

Sabina Iosub a prezentat, joi, la Be EU, cel mai recent clip de promovare al alegerilor europarlamentare, din luna mai a acestui an. Parlamentul European indeamna la vot si la un vot responsabil, mergand pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )