Libnet.ro
UNICEF

19:00

A inceput Festivalul International George Enescu. Murray Perahia, Evgeny Kissin, Boris Berezovsky si Lisa Batiashvili sunt, doar cateva dintre numele care vor urca pe scena. Vezi cand sunt cele mai asteptate concerte

Hotnews Hotnews,
 A inceput Festivalul International George Enescu. Murray Perahia, Evgeny Kissin, Boris Berezovsky si Lisa Batiashvili sunt, doar cateva dintre numele care vor urca pe scena. Vezi cand sunt cele mai asteptate concerte

Festivalul International George Enescu, cel mai asteptat si prestigios eveniment cultural din Romania, a inceput duminica seara, cu un concert al celebrei orchestre Staatskapelle Berlin, dirijate de maestrul Daniel Barenboim. Toata luna septembrie, in centrul Capitalei va rasuna muzica unora dintre cei mai mari muzicieni ai lumii. Printre marii artisti care vor urca pe scena se numara: Murray Perahia, Evgeny Kissin. Boris Berezovsky, Lisa Batiashvili, Marek Janowski, Mariss Jansons, Jordi Savall, Alissa Margulis, Vladimir Jurowski, Antonio Pappano si Lawrence Foster. Vezi aici programul Festivalului . continuă pe Hotnews

Festivalul International George Enescu, deschis duminica seara la Bucuresti cu Rapsodia romana de George Enescu

Prestigioasa orchestra Staatskapelle Berlin, avandu-l la pupitru pe maestrul Daniel Barenboim, a deschis, duminica seara, la Sala Mare a Palatului, cea de-a XXI-a editie a Festivalului International George Enescu, cu Rapsodia romana nr. 2 in Re Major op. 11 de George Enescu.

S-a aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Organizatorii Festivalului International George Enescu au anuntat ca a fost lansata aplicatia George Enescu Festival, care este gratuita pentru telefoanele Smart si este disponibila din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android.

S-a lansat aplicatiaspeciala pentru Androida Festivalului George Enescu

Organizatorii Festivalului International George Enescu au anuntat ca a fost lansata aplicatia George Enescu Festival, care este gratuita pentru telefoanele Smart si este disponibila din aceasta dupa-amiaza pentru platformele Android.

EXCLUSIV VIDEO Documentar inedit despre George Enescu: Cum si-a inceput cariera marele compozitor roman (Ep. I)

Periodic, personalitatea si opera lui George Enescu revin in prim-planul scenei culturale mondiale datorita Festivalului International ce poarta numele celebrului compozitor roman. Cu aceasta ocazie, revista Historia si studiourile de film Sahia vor prezenta pe parcursul lunii septembrie imagini-document de o importanta deosebita despre viata si realizarile lui George Enescu.

A inceput a 21-a editie a Festivalului George Enescu, evenimentul cultural al anului

A 21-a editie a Festivalui George Enescu a inceput. La festivitatea de deschidere a participat ministrul culturii Daniel Barbu si primarul Capitalei Sorin Oprescu, care a dezvelit o statuie a muzicianului George.

Festivalul Enescu in deschiderea Yahoo News si in presa internationala

Deschiderea Festivalului International George Enescu de pe 1 septembrie a avut un ecou rasunator in presa internationala. Evenimentul a aparut in deschiderea Yahoo News si a fost preluat de 11 publicatii din diferite colturi ale lumii.

intalnirile JTIprezintaDracula si Soliloquy la Festivalul George Enescu

Cea de-a paisprezecea editie a evenimentului intalnirile Japan Tobacco International JTI), prezinta in cadrul Festivalului George Enescu, pe 16 si 19 septembrie, orele 19:00, spectacolele Dracula si Soliloquy, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

FOTO Patimi, fumuri si arta la Festivalul George Enescu. Imagini cu George Cosbuc si Constantin Noica fumand intr-o expozitie semnata de doi clujeni

Clujenii Ucu Bodiceanu si Ancuta Chis, semnatarii primului album despre istoria fumatului din tara, duc la Festivalul George Enescu din Bucuresti expozitia itineranta Patima si viciu, arta si fum, care a poposit inclusiv la Castelul Peles. Fumatorii si nefumatorii pot vedea imagini vechi atat cu regii si reginele Romaniei fumand, cat si cu personalitati romanesti amatoare de acest viciu.

Festivalul George Enescu are aplicatie pentru Android

Festivalul George Enescu are, incepand de astazi, aplicatie pentru Android, ca suport tehnologic pentru accesul in timp real, ieftin si eficient la informatiile festivalului si la concerte. Asadar, cine spune ca tehnologia si muzica clasica nu sunt prea compatibile se insala amarnic, cele doua domenii se intrepatrund perfect cand e vorba de dorinta de a apropia cat mai mult de public un astfel de festival. Aplicatia George Enescu Festival este, cum era si firesc, gratuita. Dezvoltata de Read Forward, aplicatia [].

EBienale 2013: Grafica si culoare pe drumul dintre Ateneu si Sala Palatului

In spiritul artelor plastice si al muzicii clasice de la cea de-a XXI-a editie a Festivalului International George Enescu, in seara asta are loc vernisajul Bienalei de Arta Contemporana, la Galeria Galateca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )