Libnet.ro
UNICEF

09:45

inceput furtunos al Summitului G7 de la Biarritz. Donald Trump, Emmanuel Macron si Donald Tusk au oferit imaginea zilei (FOTO)

B1 B1,
inceput furtunos al Summitului G7 de la Biarritz. Donald Trump, Emmanuel Macron si Donald Tusk au oferit imaginea zilei (FOTO)

Sambata seara a inceput summitul G7 de la Biarritz sud-vestul Frantei). Anuntul a fost facut de presedintele presedintele francez Emmanuel Macron, pe Twitter, promitand ca liderii statelor membre vor face. continuă pe B1

Tot ce trebuie sa stii despre summitul G7 ce are loc in Franta: Donald Trump a propus reprimirea Rusiei in grup. Macron vrea sa mute atentia pe reducerea inechitatii din lume. Boris Johnson isi face debutul pe scena mare

Cea de-al 45-lea summit al G7 va incepe sambata, 24 august, in statiunea franceza Biarritz. Pentru doua zile, liderii din Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franta, Italia, Germania si Japonia. De.

VIDEO Donald Trump a sosit in Franta pentru summitul G7

Presedintele american Donald Trump a sosit sambata in Franta pentru un summit G7 ce se anunta tensionat si a carui desfasurare ar putea-o tulbura din nou, dupa ce vineri a lansat o noua serie de tweeturi de amenintare privind comertul international si taxarea gigantilor digitali americani in Franta. Sambata incep lucrarile summitului G7 la Biarritz. Vezi principalele teme care vor fi discutate.

Emmanuel Macron se va intalni cu oficiali iranieni inaintea summitului G7

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, se va intalni cu oficiali din Iran inainte de summitul Grupului tarilor puternic industrializate G7), pentru a analiza propuneri care sa permita salvarea Acordului nuclear iranian contestat de Statele Unite, scrie Mediafax, citand Le Figaro.

Emmanuel Macron vrea ca incendiile din Padurea Amazoniana sa fie pe agenda G7. Jair Bolsonaro il acuza de gandire colonialista

Presedintele francez Emmanuel Macron a spus ca numarul record de incendii din Padurea Amazoniana reprezinta o criza internationala, care trebuie sa fie printre principalele subiecte abordate in cadrul Summitului G7 din acest sfarsit de saptamana, informeaza BBC News.

Numeroase incendii devasteaza Padurea amazoniana. Presedintele francez Emmanuel Macron: Ne arde casa

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat ca numarul record de incendii din Padurea Amazoniana reprezinta o criza internationala care trebuie sa se regaseasca prima in lista subiectelor.

Momentul in care BorisJohnson si-a pus picioarele pe o masa aflata in fata lui Emmanuel Macron (VIDEO)

Joi, premierul britanic, Boris Johnson, si presedintele Francez, Emmanuel Macron, au avut o intrevedere pentru a discuta problematica Brexitului. La un moment dat insa, premierul britanic si-a pus, pentru cateva.

Boris Johnson a plecat dezamagit de la intalnirea cu Emmanuel Macron. Mesajul transant al liderului francez cu privire la Brexit (FOTO)

Planul privitor la granita dintre Irlanda de Nord si Republica Irlanda este indispensabil pentru mentinerea stabilitatii politice si a pietii unice europene, i-a transmis presedintele fracez, Emmanuel Macron,.

Emmanuel Macron si-a propus detensionarea relatiilor dintre Statele Unite si Iran. Cum intentioneaza sa faca acest lucru

Presedintele francez Emmanuel Macron se va intalni cu reprezentantii Iranului pe marginea summit-ului G7, din acest weekened, intr-o incercare de a detensiona relatiile americano-iranene, transmite The.

Ce cadou i-a facut Donald Trump lui Klaus Iohannis. Mesajul ascuns pe care i l-a transmis

Presedintele Klaus Iohannis a primit un cadou original cu un mesaj surprinzator de la Donald Trump. Presedintele Statelor Unite ale Americii i-a oferit, cu ocazia intalnirii bilaterale, un dar cu un mesaj puternic. Unii au crezut ca este mai degraba o ironie, altii au considerat ca este parte dintr-un nou inceput pentru Romania. Despre ce .

Mihai Gadea: Presedintele SUA a alocat un timp dublu acestei intalniri. Donald Trump vrea mai multe investitii americane in Romania

Mihai Gadea, prezent la Casa Alba in contextul intalnirii dintre cei doi presedinti Donald Trump si Klaus Iohannis)considera ca presedintele Donald Trump a aratat un respect veritabil lui Klaus.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )