Libnet.ro
UNICEF

10:00

Se inchid scolile in Alba Iulia!

România Liberă România Liberă,
Se inchid scolile in Alba Iulia!

Decizie a fost luata pentru unitatile de invatamant din Alba Iulia, Sebes, Campeni si Vintu de Jos, . continuă pe România Liberă

FOTO Dragonu, cel mai mare furnizor de canabis din Alba Iulia, condamnat la ani grei de inchisoare. Cariera infractionala a traficantului de 31 de ani

Cel mai important furnizor de canabis din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu executare. Dura George Virgil Alin, zis Dragonu, a primit pedeapsa intr-un dosar din 2017, el fiind, in prezent, arestat intr-o alta cauza pentru infractiuni similare.

Toate scolile din Alba Iulia trec de joi in scenariul rosu

Toate unitatile de invatamant din Alba Iulia trec, de joi, in scenariul rosu, dupa ce rata de noi imbolnaviri a depasit 3,1 la mia de locuitori. Decizia luata miercuri de CJSU Alba afecteaza si scolile din Ocna Mures, Cricau, Unirea, Sebes, Campeni si Vintu de Jos, potrivit Mediafax.

Se inchid scolile in Bucuresti?! Urmeaza noi restrictii: Capitala a ajuns in cel mai critic punct al pandemiei

Criza generata de noul coronavirus parca a scapat de sub control. in acest moment Capitala este deja trecuta de pragul de 3,1 de infectari la 1. 000 de locuitori. Din pacate, asta inseamna noi restrictii si chiar carantinarea anumitor zone, chiar sectoare ale Bucurestiului. Conform datelor scolile intra in Scenariul Rosu. Scenariul Rosu: Se inchid scolile .

Asistenta sefa a Sectiei de Boli Infectioase din Alba Iulia: Curajul nostru dispare cand oamenii nu respecta regulile

Asistenta sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia, Marcela Vilcan, transmite un mesaj prin care isi exprima indignarea cu privire la modul in care sunt respectate masurile de preventie a raspandirii coronavirusului in comunitate.

Alba Iulia si alte patru orase din judet intra in scenariul rosu. Ce masuri se vor impune

Incepand de miercuri, oreasele Alba Iulia, Aiud, Campeni, Ocna Mures si Sebes intra in scenariul rosu, dupa actualizarea datelorde catre Directia de Sanatate Publica Alba. in acest caz, o serie de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )