Libnet.ro
UNICEF

13:46

Un an de inchisoare pentru agresorul lui Bogdan Aurescu

România Liberă România Liberă,
Un an de inchisoare pentru agresorul lui Bogdan Aurescu

Adrian Vlad, barbatul acuzat ca l-a agresat pe secretarul de stat de la Ministerul Afacerilor Externe MAE) Bogdan Aurescu, pe holurile Facultatii de Drept din Bucuresti, a fost condamnat, miercuri, la un an de inchisoare cu executare, pentru ultraj, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Agresorul secretarului de stat Bogdan Aurescu, condamnat la un an de inchisoare

Adrian Vlad, barbatul acuzat ca l-a agresat pe secretarul de stat de la Ministerul Afacerilor Externe MAE) Bogdan Aurescu, pe holurile Facultatii de Drept din Bucuresti, a fost condamnat, miercuri, la un an de inchisoare cu executare pentru ultraj, in urma unei decizii a magistratilor Curtii de Apel Bucuresti. Decizia este definitiva.

Barbatul care l-a agresat pe secretarul de stat Bogdan Aurescu, condamnat la un an de inchisoare

Adrian Vlad, barbatul acuzat ca l-a agresat pe secretarul de stat de la Ministerul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, pe holurile Facultatii de Drept din Bucuresti, a fost condamnat, miercuri, la un an de.

MAE: Hoyt Yee si Bogdan Aurescu au discutat despre includerea cat mai rapida a Romaniei in programul de relaxare a regimului american de vize

Adjunctul asistentului secretarului de stat pentru afaceri europene si eurasiatice din Departamentul de Stat al SUA Hoyt Yee si secretarul de stat pentru afaceri strategice din Ministerul Afacerilor Externe roman, Bogdan Aurescu, au discutat, marti, la Bucuresti, despre includerea cat mai rapida a Romaniei in Programul Visa Waiver, de relaxare a regimului de vize pentru America, a informat MAE roman, intr-un comunicat de presa.

DNA cere inca un an de inchisoare pentru Adrian Nastase. Fostul premier vrea sa renunte la cetatenia romana

Un procuror al DNA a cerut luni la Tribunalul Bucuresti acordarea unui spor de pedeapsa de un an lui Adrian Nastase, care sa se adauge la cinci ani de inchisoare rezultati in urma contopirii condamnarilor din dosarele 'Zambaccian' si 'Trofeul Calitatii', transmite Agerpres.

Procurorii DNA cer spor de un an inchisoare pentru Adrian Nastase. Fostul premier: Ma gandesc sa renunt la cetatenia romana (VIDEO)

Procurori Directiei Nationale Anticorputie cer inca un an ca spor de detentie pentru Adrian Nastase. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti judeca luni contopirea pedepselor din dosarele Zambbaccian si Trofeul.

VIDEO INCREDIBIL! Cantareata de la noi, condamnata la inchisoare pentru trafic de droguri!

O fosta concurenta de la Vocea Romaniei a fost condamnata pentru trafic de droguri la doi ani de inchisoare si.

VIDEO Cantareata de la noi, condamnata la inchisoare pentru trafic de droguri!

O fosta concurenta de la Vocea Romaniei a fost condamnata pentru trafic de droguri la doi ani de inchisoare si.

Gigi Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare

George Becali ar putea iesi pentru o zi din inchisoare pentru buna purtare la inceputul lunii mai, potrivit unei comisii din cadrul Penitenciarului Poarta Alba, o decizie concreta urmand sa fie luata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )