Libnet.ro
UNICEF

08:00

inchisoarea din Marea Britanie in care a fost incarcerat Oscar Wilde pentru relatie homosexuala a fost scoasa la vanzare

Hotnews Hotnews,
 inchisoarea din Marea Britanie in care a fost incarcerat Oscar Wilde pentru relatie homosexuala a fost scoasa la vanzare

Inchisoarea din Reading - o puscarie victoriana cunoscuta pentru ca aici a fost incarcerat Oscar Wilde pentru indecenta de a fi facut sex cu un barbat - este de vanzare, a anuntat joi Marea Britanie, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, .

Momentul in care o romanca insarcinata care era dusa la un bordel este salvata de un taximetrist din Marea Britanie VIDEO

O tanara romanca a ajuns in Marea Britanie dupa ce a raspuns la un anunt privind un job la un salon de masaj. insa anuntul s-a dovedit fals, iar femeia a fost sechestrata intr-un bordel londonez. Apoi, a fost dusa intr-un alt oras si fortata sa pozeze in lenjerie intima pentru site-uri pentru adulti. Urma sa fie folosita pentru prostitutie, dar a fost salvata de un sofer de taxi.

Momentul in care unui grup de activisti i-a explodat in fata sangele fals pe care voia sa-l stropeasca pe o cladire (VIDEO)

Un grup de activisti pentru mediu din Marea Britanie isi propusesera sa stropeasca cladirea Trezoreriei, insa furtunul nu a functionat cum trebuie, iar sangele le-a explodat in fata, arata Daily Mail.

VIDEO Momentele socante in care doi infractori romani au aruncat in aer si au jefuit mai multe bancomate in Marea Britanie, exact ca in filmele cu gangsteri

Doi romani care au fost arestati in Marea Britanie si acuzati ca au jefuit mai multe bancomate, au fost condamnati la ani grei de inchisoare.

Data la care Marea Britanie va iesi din UE, cu sau fara acord. Anuntul oficial din partea autoritatilor

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana in curand. Autoritatile au anuntat data oficiala. Ministrul britanic de finante a facut primele declaratii despre situatia in care se afla acum Marea Britanie. Ce a sustinut acesta? Data la care Marea Britanie va iesi Uniunea Europeana Dupa lungi discutii in privinta situatiei in care se afla Marea Britanie, .

Cinci imigranti romani au fost condamnati in Marea Britanie pentru 400 de jafuri, comise in perioada 2014-2018

Politia din comitatul West Midlands Marea Britanie) a anuntat condamnarea la inchisoare a cinci imigranti romani, apartinand aceluiasi grup infractional, responsabili de aproximativ 400 de jafuri in locuinte desfasurate in perioada 2014-2018, informeaza autoritatile citate de Mediafax.

O banda de hoti romani a fost arestata in Marea Britanie dupa ce a jefuit aproape 500 de locuinte. Hotii puneau poze pe internet cu bijuteriile furate si cu mormane de bani (VIDEO)

Cinci cetateni romani au ajuns dupa gratii in Marea Britanie dupa ce au fost gasiti vinovati de jefuirea unui numar de aproximativ 76 de locuinte din mai multe zone ale tarii, timp de trei ani, relateaza Da.

O prima lista cu sectiile de votare din strainatate: 444. in Italia, SUA si Olanda, doar 22, in Marea Britanie - 8. MAE: Vor fi infiintate in total peste 800 de sectii, sub rezerva identificarii de spatii adecvate

Ministerul Afacerilor Externe a transmis catre Autoritatea Electorala Permanenta o prima lista de propuneri pentru sectiile de votare din strainatate, care cuprinde 444 de sectii pentru prezidentiale, dintre care in Italia, Olanda si SUA doar 22, in Elvetia, Marea Britanie si Franta cate 8, in Spania - 37. Ministerul de Externe spune insa ca pana in 19 octombrie va trimite noi propuneri, preconizand ca in diapora vor fi deschise in total peste 800 de sectii de votare, sub rezerva identificarii de spatii adecvate si obtinerea acordului statului de resedinta sau al autoritatilor locale.

Un Brexit fara acord ar duce la oprirea productiei SUV-ului Qashqai in Marea Britanie

Constructorul auto japonez Nissan va reveni asupra deciziei sale anterioare care viza productia SUV-ul Qashqai la uzina sa de la Sunderland, in cazul in care Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana fara acord de divort, informeaza cotidianul Financial Times citand surse din apropierea acestui dosar.

Nou sistem de imigratie.Ce romani vor mai putea merge in Marea Britanie dupa Brexit

Marea Britanie va opri libera circulatie a cetatenilor Uniunii Europene dupa Brexit si va introduce un sistem de imigratie pe baza de puncte, confom unui plan elaborat de ministrul de Interne, Priti Patel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )