Libnet.ro
UNICEF

09:15

Incident armat la o universitate din Michigan: doua persoane au fost ucise. Atacatorul e in libertate

Adevărul Adevărul,
Incident armat la o universitate din Michigan: doua persoane au fost ucise. Atacatorul e in libertate

Doua persoane au murit intr-un incident armat ce a avut loc la Universitatea Centrala din Michigan, relateaza Fox News. Potrivit politiei, suspectul este in libertate. continuă pe Adevărul

UPDATE Incident armat la Universitatea Centrala din Michigan. Doua persoane au fost ucise

Doua persoane au murit intr-un incident armat ce a avut loc la Universitatea Centrala din Michigan, relateaza Fox News. Potrivit politiei, suspectul este in libertate.

Incident armat la Universitatea Centrala din Michigan. Cel putin doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost impuscate intr-un incident armat ce a avut loc la Universitatea Centrala din Michigan, relateaza New York Post. Potrivit politiei, suspectul este in libertate.

ATAC ARMAT la o UNIVERSITATE din SUA: Mai multi MORTI SI RANITI (VIDEO)

Atac armat in campusul Universitatii din Michigan, SUA. Doua persoane au fost impuscate mortal. Numarul ranitilor nu este cunsocut inca. Atacatorul a reusit sa fuga, iar in aceste momente politia a.

SUA: Doua persoane au fost impuscate mortal in campusul universitatii Central Michigan

Doua persoane au fost ucide vineri dimineata in campusul universitatii Central Michigan din nordul Statelor Unite, a anuntat institutia, vorbind despre un suspect de 19 ani care nu a fost arestat la acest moment, scrie AFP.

Carambol rutier pe soseaua dintre Galati si Braila. Trei masini s-au facut praf, iar doua persoane au fost duse la spital

Accidentul s-a produs marti seara pe soseaua de pe dig. Traficul rutier in zona a fost inchis aproape o jumatate de ora, formandu-se coloane mari de masini pe ambele sensuri de mers.

Atac armat la o universitate din Statele Unite. Doua persoane au decedat in urma incidentului. Suspectul este inca liber

Cel putin doua persoane au fost ucise in urma unui atac armat intr-un camin de la Universitatea din Michigan. Politia locala nu a oferit detalii despre identitatea victimelor si despre suspect, care este.

Noi detalii in cazul atacului armat de la Universitatea din Michigan. Cine sunt cele doua persoane care au murit

Persoanele ucise in atacul comis vineri la Universitatea Centrala din Michigan sunt parintii autorului atacului, afirma surse citate de Detroit Free Press. Autoritatile considera ca autorul atacului.

Accident GRAV in Neamt: Doua persoane au fost transportate la spital (FOTO)

Un accident rutier a avut loc in judetul Neamt in care au fost implicate patru autoturisme. Trei persoane au fost ranite, dintre care doua au fost transportate la spital, informeaza.

Un nou incident armat intr-un liceu din SUA. Un profesor a fost retinut

Un profesor a fost retinut dupa un incident armat care a avut loc miercuri dupa-amiaza la un liceu din Georgia, SUA. Politia a fost alertata in legatura cu mai multe focuri de arma auzite din interioru.

Medicii sunt in alerta! Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 71

Alte doua persoane au murit, in ultimele zile, din cauza gripei, este vorba despre doi barbati, unul in varsta de 68 de ani, iar altul de 77 de ani, din judetele Iasi, respectiv Ilfov. Niciunul nu fusese.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )