Libnet.ro
UNICEF

07:30

Medicii sunt in alerta! Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 71

Antena3 Antena3,
Medicii sunt in alerta! Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 71

Alte doua persoane au murit, in ultimele zile, din cauza gripei, este vorba despre doi barbati, unul in varsta de 68 de ani, iar altul de 77 de ani, din judetele Iasi, respectiv Ilfov. Niciunul nu fusese. continuă pe Antena3

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor a ajuns la 68

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor ajungand miercuri la 68, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, transmiet Agerpres.

Alte doua decese cauzate de gripa. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 62

Medicii au confirmat existenta virusului gripal la alte doua persoane care au murit in ultimele zile, fiind vorba despre doua femei, una din judetul Caras-Severin, alta din Salaj, relateaza News. ro. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 62.

Accident grav in Vaslui.O persoana a murit, iar alte doua au ramas incarcerate

O persoana a decedat si alte doua sunt incarcerate in urma unui accident rutier petrecut joi pe DE 581, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui. Potrivit sursei.

Incident armat la o universitate din Michigan: doua persoane au fost ucise. Atacatorul e in libertate

Doua persoane au murit intr-un incident armat ce a avut loc la Universitatea Centrala din Michigan, relateaza Fox News. Potrivit politiei, suspectul este in libertate.

UPDATE Incident armat la Universitatea Centrala din Michigan. Doua persoane au fost ucise

Doua persoane au murit intr-un incident armat ce a avut loc la Universitatea Centrala din Michigan, relateaza Fox News. Potrivit politiei, suspectul este in libertate.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei; numarul deceselor a ajuns la 71

Un barbat din judetul Iasi si unul din judetul Ilfov au murit din cauza gripei, medicii anuntand, vineri, confirmarea diagnosticului. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns astfel la 71 de la debutul sezonului rece 2017 - 2018.

Numarul de persoane care au murit din cauza gripei a ajuns la 60

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 60, se arata intr-un comunicat de presa emis de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institului National de Sanatate Publica INSP).

SUA: Doua persoane au fost impuscate mortal in campusul universitatii Central Michigan

Doua persoane au fost ucide vineri dimineata in campusul universitatii Central Michigan din nordul Statelor Unite, a anuntat institutia, vorbind despre un suspect de 19 ani care nu a fost arestat la acest moment, scrie AFP.

Atac armat la o universitate din Statele Unite. Doua persoane au decedat in urma incidentului. Suspectul este inca liber

Cel putin doua persoane au fost ucise in urma unui atac armat intr-un camin de la Universitatea din Michigan. Politia locala nu a oferit detalii despre identitatea victimelor si despre suspect, care este.

Incident armat la Universitatea Centrala din Michigan. Cel putin doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost impuscate intr-un incident armat ce a avut loc la Universitatea Centrala din Michigan, relateaza New York Post. Potrivit politiei, suspectul este in libertate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )