Libnet.ro
UNICEF

08:45

INCIDENT aviatic! A fost panica pe aeroport! Unul dintre piloti avea o alcoolemie uriasa

B1 B1,
INCIDENT aviatic! A fost panica pe aeroport! Unul dintre piloti avea o alcoolemie uriasa

Compania Japan Airlines si-a cerut scuze dupa ce unul dintre copiloti a fost arestat dupa ce a refuzat un alcooltest inainte de efectuarea zborului Londra-Tokyo. Katsutoshi Jitsukawa a fost arestat de politia. continuă pe B1

Doi ursi au fost lovitide masinipe Valea Oltului. Unul dintre ei a murit

Doi ursi au fost loviti de autovehicule, joi, pe DN 7, in zona localitatii Boita, unul dintre dintre ei fiind accidentat mortal. Doua autoturisme care circulau spre Sibiu au lovit doi ursi care traversau part.

S-a scufundat unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume. Singurul portavion rusesc, care era reparat in acel moment, a fost avariat

Unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume, apartinand Rusiei, s-a scufundat luni noaptea, informeaza Moscow Times. Scufundarea s-a petrecut in conditiile in care docul era folosit pentru.

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat.

VIDEO Imagini de pe racheta Soyuz care a aterizat de urgenta dupa o problema la lansare: Momentul n care unul dintre propulsoare a lovit corpul rachetei dupa separare

Unul dintre propulsoarele rachetei Soyuz-FG, din timpul lansarii navetei Soyuz MS-10, a lovit corpul rachetei imediat dupa separare, dupa cum se observa intr-un clip video publicat joi de catre agentia spatiala rusa RosCosmos. Capsula, la bordul careia se aflau un astronaut american si un cosmonaut rus, a intrat apoi pe o traiectorie descendenta abrupta, iar parasutele i-au redus viteza pentru a putea ateriza in siguranta in Kazahstan.

Turcia: Noul aeroport din Istanbul si propune sa fie unul dintre cele mai mari din lume

Un nou aeroport a fost inaugurat oficial luni in Istanbul, dar nu va functiona pe deplin pana la sfarsitul anului, scrieCNN.

Aproape 100.000 de copii au cel putin unul dintre parinti plecati la munca n strainatate. Cum le afecteaza asta comportamentul si randamentul la scoala(studiu)

La sfarsitul anului 2017, un numar de 94. 896 copii din Romania aveau unul sau ambii parinti plecati in strainatate, iar 17. 425 copii sunt afectati de migratia ambilor parinti, se arata intr-un studiu experimental publicat de Institutul National de Statistica si consultat de HotNews. Cei mai multi asemenea copii sunt din zona Moldovei Suceava, Bacau, Iasi), iar efectele plecarii parintilor la munca inafara tarii tin de randamentul scolar scazut, dificultati de comunicare si relationare, absentesim scolar si tulburari emotionale.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )