Libnet.ro
UNICEF

06:45

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat. continuă pe Antena3

Gangsterul James Whitey Bulger, unul dintre cei mai cunoscuti mafioti din SUA, a fost omorat in inchisoare

James Whitey Bulger, care a dus o viata dubla ca unul dintre cei mai cunoscuti mafioti din Boston si ca informator secret al FBI, inainte sa fie pe fuga timp de 16 ani, a fost ucis la o inchisoare federala din West Virginia, potrivit unor surse citate de Reuters.

VIDEO Flashmob de sustinere pentru unul dintre cei mai iubiti episcopi din Romania, internat in spital in Italia. Cum i-au transmis Sanatate! sute de tineri

Sute de elevi ai Liceului Greco-Catolic Iuliu Maniu din Oradea au vrut sa-si arate sustinerea fata de episcopul Virgil Bercea, internat intr-un spital din Italia din cauza unei pneumonii severe, organizand un flashmob in curtea scolii.

Unul dintre cei mai importanti lideri ai Revolutiei din decembrie 1989 a murit

Liderul miscarii revolutionare din 21 si 22 Decembrie 1989 de la Resita, Nicolae Dumitru Vladulescu, a murit la varsta de 69 de ani, luni dupa-amiaza, la locuinta sa din cartierul resitean Doman. Or.

S-a scufundat unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume. Singurul portavion rusesc, care era reparat in acel moment, a fost avariat

Unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume, apartinand Rusiei, s-a scufundat luni noaptea, informeaza Moscow Times. Scufundarea s-a petrecut in conditiile in care docul era folosit pentru.

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa.

Unul dintre cei mai apreciati designeri ai lumii, vine pentru prima data in Europa de Est, la Timisoara

Stefan Sagmeister a colaborat cu clienti precum Rolling Stones, Jay-Z, HBO, Muzeul Guggenheim, Muzeul de Arta Moderna New York. A castigat doua premii Grammy si, practic, fiecare premiu important de design international.

Unul dintre cei mai apreciati designeri ai lumii vine pentru prima data in Europa de Est, la Timisoara

Stefan Sagmeister a colaborat cu clienti precum Rolling Stones, Jay-Z, HBO, Muzeul Guggenheim, Muzeul de Arta Moderna New York. A castigat doua premii Grammy si, practic, fiecare premiu important de design international.

Planta carete scapa de raceli. Se gaseste in toate gradinile din Romania

Romanii tind sa caute, dupa o perioada in care s-au axat pe produsurile straine, ceea ce este crescut in gospodariile romanesti. Iar hreanul este unul dintre cele mai cautate produse romanesti. Ceea ce nu se.

Turcia: Noul aeroport din Istanbul si propune sa fie unul dintre cele mai mari din lume

Un nou aeroport a fost inaugurat oficial luni in Istanbul, dar nu va functiona pe deplin pana la sfarsitul anului, scrieCNN.

Secretara unei cunoscute universitati din Romania a filmat un clip deocheat chiar la locul de munca. Cum a fost prinsa

Una dintre secretarele unei facultati din Romania a devenit subiect de discutie studenteasca, dupa ce a fost recunoscuta intr-un film pentru adulti, publicat pe unul dintre cele mai cunoscute portaluri de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )