Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident in campania electorala a lui Dan Barna. Un batran a lesinat langa candidatul USR - VIDEO

Antena3 Antena3,
Incident in campania electorala a lui Dan Barna. Un batran a lesinat langa candidatul USR - VIDEO

Incident in turul electoral al lui Dan Barna. Unui batran i s-a facut rau cand dialoga cu liderul USR. Acesta a incercat sa ii acorde primul ajutor. Un tanar din stufful de campanie a facut o gluma pe seama. continuă pe Antena3

VIDEO Dezbatere electorala la Europa FM. Au participat Dan Barna, Theodor Paleologu si Kelemen Hunor

Dan Barna USR-PLUS), Theodor Paleologu PMP) si Kelemen Hunor UDMR) au fost singurii candidati la alegerile prezidentiale care au participat, joi seara, la dezbatere electorala organizata de postul de radio Europa FM.

Mircea Badea, atac fara precedent la Dan Barna. Nu intra in turul doi, il aresteaza!

Mircea Badea l-a atacat pe Dan Barna, dupa ce Rise Project a publicat o noua ancheta cu privire la neregulile din afacerile sale cu fonduri europene. Mircea Badea, atac la Dan Barna Mircea Badea, prezentatorul emisiunii in Gura Presei, a avansat o teorie care il are ca punct de sprijin pe Dan Barna, candidatul Aliantei .

Mircea Diaconu, lovitura pentru Dan Barna, pe internet. Ce iti apare daca il cauti pe candidatul USR-PLUS

Mircea Diaconu pare sa fi scos armele grele, inainte de inceperea in mod oficial a alegerilor prezidentiale. Cu doar cateva zile inainte ca romanii sa mearga la vot si sa-si aleaga viitorul conducator al tarii, la o simpla cautare pe Internet dupa numele lui Dan Barna afiseaza si un rezultat surpriza. Mircea Diaconu, lovitura pentru .

Echipa lui Dan Barna, cinism de neimaginat. USR, reactii-soc fata de un pensionar

Dan Barna, gafa de proportii cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Dan Barna a fost surprins pe camerele de filmat cand facut un gest incredibil, asa cum se vede dintr-un documentar al campaniei.

RISE Project, noi precizari despre CAZUL DAN BARNA: Esec total al proiectelor sociale ale prezidentiabilului USR. Cum au fost anonimizate proiectele firmei lui Barna in baza publica de date a ministerului condus de Cristian Ghinea

Jurnalistii de la RISE Project readuc in atentie cazul Dan Barna, prezidentiabilul USR, si publica, marti, o verificare in zece puncte, care suprapune realitatea pe cateva reactii publice aparute dupa.

DAN BARNA: Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD.

Un nou esec de imagine pentru Dan Barna: Prezidentiabilul USR-PLUS si-a tinut discursul de la Cluj, intr-o sala mai mult goala decat plina (VIDEO)

Esec dupa esec pentru Dan Barna. Candidatul la prezidentiale din partea USR-ului pare sa nu isi revina dupa ancheta Rise Project. Prezent la Cluj, Dan Barna a patit rusinea vietii lui. La o intrunire a.

Dan Barna: USR nu va face alianta cu PNL la nivel national pentru alegerile locale

USR nu va face o alianta cu PNL la nivel national pentru alegerile locale de anul viitor, a declarat Dan Barna, intr-un interviu pentru Agerpres. El mai spune ca pentru Primaria Capitalei va fi sustinut candidatul cu cea mai mare sustinere populara impotriva Gabrielei Firea, fie ca este vorba despre Nicusor Dan, Vlad Voiculescu sau un alt coleg.

Trump se amesteca in campania electorala din Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump se amesteca in campania electorala care incepe in Regatul Unit, criticand acordul iesirii din Uniunea Europeana si indemnandu-i pe premierul britanic Boris Johnson si pe liderul Partidului Brexitului Nigel Farage sa se asocieze, pentru a nu compromite perspectiva unui acod comercial largit intre SUA sii Regatul Unit dupa ce Londra va parasi UE.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna: Ne vom trezi la finalul anului viitor din nou cu PSD

Candidatul Aliantei USR PLUS la functia de presedinte al Romaniei, Dan Barna, admite ca social-democratii ar putea reveni peste un an la guvernare, dupa un an de zile cu guvernarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )