Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mircea Badea, atac fara precedent la Dan Barna. Nu intra in turul doi, il aresteaza!

Playtech Playtech,
Mircea Badea, atac fara precedent la Dan Barna. Nu intra in turul doi, il aresteaza!

Mircea Badea l-a atacat pe Dan Barna, dupa ce Rise Project a publicat o noua ancheta cu privire la neregulile din afacerile sale cu fonduri europene. Mircea Badea, atac la Dan Barna Mircea Badea, prezentatorul emisiunii in Gura Presei, a avansat o teorie care il are ca punct de sprijin pe Dan Barna, candidatul Aliantei . continuă pe Playtech

Mircea Badea, pronostic-soc despre Dan Barna: Daca nu intra in turul doi, il aresteaza saptamana viitoare!

Mircea Badea a comentat, marti, pe pasa cu Sinteza zilei, noile dezvaluiri facute de Rise Project despre candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna. Citeste si: Lovitura devastatoare.

Mircea Badea, atac direct la Adina Valean. Ce spunea despre sotia lui Crin Antonescu: Europarlamentar asociat cu sotul casnic

Mircea Badea, atac direct la Adina Valean, noul comisar european al Romaniei, ales miercuri. Ce spunea despre sotia lui Crin Antonescu? Mircea Badea, atac la adresa Adinei Valean Adina Valean51 de ani), europarlamentar PNL, a fost acceptata, miercuri dupa-amiaza, 6 noiembrie, de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Potrivit legislatiei nationale, propunerea .

Rise Project: 68% dintre achizitiile dispuse in proiectele fostei firme a lui Dan Barna au fost anonimizate

Proiectele cu fonduri europene ale Grupului pentru Consultanta si DezvoltareDCG), au fost incluse intr-o ancheta a RiseProject. Dan Barna este cel care a infiintat DCG, dar ulterior a renuntat la consultanta pentru a intra in politica.

Dan Barna (USR): Victor Ponta a incercat sa fie jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate. Pro Romania, un partid de stransura facut din fosti membri PSD, in care dicteaza interesul personal (VIDEO)

Victor Ponta incercat sa fie un jucator fara sa aiba nici carti, nici abilitate, iar Pro Romania este un partid de stransura, a declarat Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile.

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost investit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodata, se cotrobaie in istoricul sau. Printre celebrele poze cu necuvantatoare ori filmuletele in care isi arata talentul la dans, au ajuns pe internet si imagini cu el si Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea. Imagini inedite cu noul .

RISE Project, noi precizari despre CAZUL DAN BARNA: Esec total al proiectelor sociale ale prezidentiabilului USR. Cum au fost anonimizate proiectele firmei lui Barna in baza publica de date a ministerului condus de Cristian Ghinea

Jurnalistii de la RISE Project readuc in atentie cazul Dan Barna, prezidentiabilul USR, si publica, marti, o verificare in zece puncte, care suprapune realitatea pe cateva reactii publice aparute dupa.

DAN BARNA: Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeste Viorica Dancila

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot si se numeste Viorica Dancila, candidatul PSD.

Un nou esec de imagine pentru Dan Barna: Prezidentiabilul USR-PLUS si-a tinut discursul de la Cluj, intr-o sala mai mult goala decat plina (VIDEO)

Esec dupa esec pentru Dan Barna. Candidatul la prezidentiale din partea USR-ului pare sa nu isi revina dupa ancheta Rise Project. Prezent la Cluj, Dan Barna a patit rusinea vietii lui. La o intrunire a.

Mesajul lui Dan Barna pentru Guvernul PNL. Presedintele USR cere depesedizarea Romaniei

Candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat miercuri, la Craiova,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )