Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incident grav intr-o sectie de votare din Olt. Ce au facut un primar si un viceprimar in ziua votului

Playtech Playtech,
Incident grav intr-o sectie de votare din Olt. Ce au facut un primar si un viceprimar in ziua votului

Incidentele din ziua de duminica, pe 24 noiembrie, cand este disputat al doilea tur al alegerilor prezidentiale, par sa se tina lant. A fost semnalat un nou caz grav, in contextul electoral, la o sectie de votare din judetul Olt. La ora 14:00, sondajele neoficiale aratau ca intre cei doi candidati, Klaus Iohannis si Viorica . continuă pe Playtech

VIDEO Concert intr-o sectie de votare din judetul Galati. Membrii unui ansamblu folcloric au cantat inainte de a vota: Foaie verde, foi de cimbru, mai romane sa fii mandru

Membrii unui ansamblu folcloric au votat si au cantat intr-o sectie de votare din judetul Galati. imbracati in costume populare, 18 femei si barbati au tinut un scurt spectacol in interiorul sectiei inainte de a vota, transmite Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Clipe emotionante intr-o sectie de votare din Diaspora. Ce a facut o romanca, dupa ce a votat? Pret de cateva minute, nimeni nu a scos niciun sunet (VIDEO)

Momente de-a dreptul emotionante intr-o sectie de votare din Logrono, Spania. Dupa ce a votat, o romanca a cantat un cantec emotionant.

Incident grav la o sectie de votare din Prahova. Politist atacat, impuscaturi si raniti

Un incident grav s-a petrecut sambata, 23 noiembrie, la o sectie de votare din Prahova. Un politist a fost atacat. Agentul a scos pistolul din dotare si a tras in piciorul unuia dintre agresori. Incident grav la o sectie de votare din Prahova. Un politist a fost atacat. S-au auzit impuscaturi si au fost raniti .

Incident incredibil. Barbat batut de o alegatoare, intr-o sectie de votare din Iasi

Incident incredibil la sectia 149 din Iasi din cartierul Tatarasi. Loctiitorul sectiei de votare deschise la Scoala Gimnaziala Ionel Teodoreanua fost batut de o.

INCIDENT LA O SECTIE DE VOT DIN BRAILA Presedintele sectiei, BEAT la urne

Incident la o sectie de votare din Braila. Presedintele sectiei a fost inlocuit deoarece era baut. El a fost inlocuit, iar procesul electoral nu a fost perturbat, potrivit newsweek. Incidentul s-a petrecut.

Moment emotionant, intr-o sectie de votare din Spania. O tanara canta dupa ce a votat, iar toata lumea e in lacrimi |Viral

Un video cu un mesaj emotionant circula pe internet si ii impresioneaza pe internauti. Un utilizator a postat pe pagina sa de Facebook un video impresionant cu o femeie care canta o melodie romaneasca intr-o sectie de votare din Spania. Mesaj emotionant din Spania pentru toti romanii Mesajul i-a lasat pe toti romanii din diaspora .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Imaginea zilei vine dintr-o sectie de votare din Copenhaga

Imaginea zilei vine dintr-o sectie de votare din Copenhaga. O mamica a venit la sectia numarul 91 cu cei trei fii ai sai, care au asteptat cuminti.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Moment inedit intr-o sectie de votare din Londra. Nu s-a mai pomenit asa ceva vreodata! (VIDEO)

Moment de-a dreptul inedit intr-o sectie de votare din Londra. Este prima data cand se intampla asa ceva. Mai multi romani veniti sa voteze.

Alegeri prezidentiale 2019. Prima zi a votului in strainatate s-a incheiat in Europa, Asia, Africa si Australia. O sectie de votare din Italia, evacuata din cauza unui cod rosu de inundatii

Prima zi a votului in strainatate pentru alegerile prezidentiale 2019 s-a incheiat in 777 de sectii de votare din Europa, Asia, Africa si Australia, iar pana vineri, la ora ora 24. 00 ora Romaniei) 94. 334 de cetateni romani si-au exercitat dreptul de vot. Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunt ca o sectie de votare din Italia a fost evacuata din cauza unui cod rosu de inundatii, dar procesul electoral nu a fost afectat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |intr-o sectie de votare din Madrid, alegatorii sunt intampinati cu un cantec inedit: A-nceput sa clocoteasca mamaliga romaneasca Sa ne ridicam cu toti, ca-i plina tara de hoti (VIDEO)

Alegatorii romani de la sectia de votare din Torrejon de Ardoz din zona metropolitana Madrid au fost intampinati cu un moment artistic inediat. Membrii sectiei de votare si alti romani au interpretat un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )