Libnet.ro
UNICEF

18:15

Income: Lectiile anului 2015, previziuni pentru 2016

Antena3 Antena3,
Income: Lectiile anului 2015, previziuni pentru 2016

Adrian Maniutiu a prezentat, la Income, de la Antena 3, cele mai importante evenimente care au avut loc in Romania, in acest an, pe plan economic. Anul 2015 a fost unul destul de incarcat din punct de vedere. continuă pe Antena3

Cosul de cumparaturi, vedeta anului 2015

Cosul cu rotile de la hipermarket a fost, fara indoiala, vedeta anului 2015. Nu doar pentru ca, dupa mai multe aventuri prin tot felul de modele economice cu motoare ca agricultura+constructii sau industrie+exporturi), ne-am intors la cresterea bazata pe consum. Ci si pentru ca toate oficialitatile - politicieni, economisti, bancheri si chiar inspectori sau controlori - au stat cu ochii pe el, cum se spune, ca pe butelie.

Premiul Minciuna Anului 2015, acordat lui Donald Trump

Declaratiile facute anul acesta de politicianul american republican, Donald Trump, aspirant la Biroul Oval de la Casa Alba, i-au adus premiul Minciuna Anului 2015, oferit in fiecare an de site-ul PolitiFact, care analizeaza cat adevar se regaseste in comentariile oamenilor politici.

Premierul Ciolos, despre planurile de guvernare pentru 2016

Premierul Dacian Ciolos a vorbit miercuri seara despre planurile de guvernare pe care le are pentru 2016 intr-o interventie la un post de televiziune.

Horia Tecau, despre planurile pentru 2016: Vreau doua titluri de Grand Slam si aurul olimpic

In 2015, Horia Tecau a reusit sa castige primul sau turneu de Grand Slam din cariera, jucatorul roman impunandu-se la Wimbledon alaturi de Jean-Julien Rojer. Horia a incheiat anul cu o alta victorie importanta: a cucerit Turneul Campionilor. In 2016, Tecau vrea doua titluri de Grand Slam si aurul olimpic la Rio de Janeiro.

Lucian Bute, optimist pentru 2016

Lucian Bute este satisfacut de progresul pe care l-a inregistrat in 2015, in pofida infrangerii cu James DeGale in meciul pentru titlul mondial IBF la supermijlocie, si spune ca este increzator inaintea noului an.

Planuri mari pentru Bianca Dragusanu. Aflati ce isi doreste pentru 2016

Planuri mari pentru Bianca Dragusanu pentru 2016. Desi nu vrea sa mai calce in fata altarului, vedeta isi doreste sa devina mama.

Politic Show: Previziunile lui Traian Basescu pentru 2016; Seful Cancelariei Prezidentiale: Optiunea presedintelui ramane un Guvern de dreapta; Cei mai bogati si cei mai saraci dintre tehnocrati

Ce spun parlamentarii cand nu-i aude nimeni. Politica in vacanta. O privire peste discutiile din Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor. Surpriza din declaratia de avere a ministrului Curaj. Motivul pentru care si-a cumparat trei masini identice. Gandul face o analiza a parcului auto.

WhatsApp va avea suport pentru apeluri video: ce noutati pregatesc dezvoltatorii aplicatiei pentru 2016

WhatsApp , una dintre cele mai populare aplicatii pentru smartphone din lume, va introduce de la inceputul anului viitor functia de apeluri video, asta dupa ce in 2015 Facebook, proprietarul WhatsApp, a introdus si suport pentru apelurile audio.

Reactia incredibila a unui copil care a primit de Craciun cadoul gresit: E din 2015, nu din 2016

Reactia unui baiat care a primit de Craciun un cadou de care nu a fost deloc a fost surprinsa de parintii acestuia. Copilul isi dorea foarte mult un joc video de wrestling, editia 2016, si a fost dezamagit cand a vazut.

EXCLUSIV! Interviu special de Sarbatori cu Giulia: Am avut parte in fiecare an de Craciun ca in povesti Afla ce surprize pregateste artista pentru 2016!

Mai sunt cateva ore pana vine Mos Craciun, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor, bradul e.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3032 seconds )