Libnet.ro
UNICEF

01:05

Income Magazine: Orasul din Romania, tare ca Monaco

Antena3 Antena3,
Income Magazine: Orasul din Romania, tare ca Monaco

Adrian Maniutiu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Income Magazine, de la Antena 3, ce are in comun un oras din Alba cu Principatul Monaco. intr-o Europa lovita de valul crizei economice exista. continuă pe Antena3

O vedeta de televiziune din Romania, atacata de hackeri chiar de Craciun. Ce a patit Simona Gherghe

O vedeta de televiziune din Romania a fost atacata de hackeri, chiar de Craciun. Colega noastra de la Antena1, Simona Gherghe, a cazut victima unor infractori care i-au clonat cartela telefonica. Mai multi.

Top cei mai puternici retaileri din Romania.

In prima jumatate a anului 2013, Kaufland, Carrefour si Lidl au fost cele mai puternice retele de retail din Romania, arata un studiu al Gfk Romania. Pana in septembrie 2014, ne asteptam la o schimbare a topului ca urmare a preluarii magazinelor Real de catre Grupul Metro si remodelarea acestora sub marca Auchan. Estimam ca la finalizarea acestui proces Auchan va fi al doilea cel mai important lant de hypermarketuri din Romania, spune Raluca Raschip, Consumer Goods Retail Director .

Elizabeta Samara, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013.

Sportiva Elizabeta Samara CS Farul Constanta), medaliata cu argint impreuna cu echipa si cu bronz in proba de dublu mixt la Campionatele Europene, a fost desemnata, vineri, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013, informeaza Mediafax. Samara a fost urmata in aceasta ierarhie de Bernandette Szocs CSM Bistrita) si Daniela Dodean CSM Arad). Pe urmatoarele pozitii s-au clasat Andrei Filimon CS Topspin Constanta), Adina Diaconu CSS Slatina), Irina Ciobanu LPS Slatina), .

2014 : Cine va deveni al doilea cel mai important lant de hipermarketuri din Romania

Auchan va deveni la finalul transformarii celor 20 de hipermarketuri real, preluate de la Metro, a doua cea mai importanta retea de hipermarketuri din Romania, dupa Kaufland si inaintea Carrefour, estimeaza GfK, citat de Mediafax .

Imagini LIVE de pe partiile din Romania. Craciun cu ZAPADA pentru cei care isi petrec sarbatorile la munte

Chiar daca nu peste tot in tara este zapada, cei care au optat sa isi petreaca sarbatorile de iarna la munte se pot bucura de partiile pe care se poate schia. VEZIIMAGINILIVE de pe partiile din.

Elizabeta Samara, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis de masa din Romania in 2013

Elizabeta Samara CS Farul Constanta), medaliata cu argint impreuna cu echipa si cu bronz in proba de dublu mixt la Campionatele Europene, a fost desemnata, vineri, cea mai buna jucatoare de tenis de masa din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )