Libnet.ro
UNICEF

07:30

Inconstienta barbatului din Galati infectat cu noul coronavirus. A circulat cu un microbuz si este posibil sa fi transmis virusul la alte 17 persoane

Adevărul Adevărul,
Inconstienta barbatului din Galati infectat cu noul coronavirus. A circulat cu un microbuz si este posibil sa fi transmis virusul la alte 17 persoane

Barbatul, in varsta de 72 de ani, a aterizat pe aeroportul Otopeni si a urcat intr-un microbuz, circuland pe ruta Bucuresti Urziceni Buzau Braila Galati. Autoritatile ii cauta pe toti cei cu care galateanul a intrat in contact in timpul calatoriei, dupa ce rezultatele analizelor au confirmat ca este infectat cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Barbatul din Galati infectat cu coronavirus ar fi putut infecta si alte persoane. Apelul autoritatilor

Autoritatile au lansat un apel pentru identificarea tuturor celor care au intrat in contact cu barbatul de 72 de ani, din Galati, infectat cu coronavirus.

Au fost identificate si izolate patru persoane care au calatorit cu barbatul din Galati infectat cu coronavirus. Doi galateni ignora carantina

Politistii verifica imaginile de pe camerele de supraveghere din microbuz si identifica pe rand calatorii din mijlocul de transport unde s-a aflat pe 29 februarie si galateanul de 72 de ani infectat cu coronavirus. Depasite de situatie, autoritatile au apelat la un ONG pentru a verifica zilnic cele aproape 700 de persoane izolate la domiciliu in judetul Galati.

Barbat din Galati, infectat cu coronavirus si internat de urgenta la spital. Bilantul a ajuns la 13 romani infectati

Un barbat din Galati, recent intors din Italia, a fost infectat cu coronavirus. Testele au aratat, in aceasta seara, ca barbatul este pozitiv la COVID-19.

Barbatul de 71 ani din Suceava, infectat cu coronavirus, fusese in Italia la tratament

Barbatul de 71 de ani din Suceava infectat cu noul coronavirus fusese in Italia la tratament oncologic si a revenit in tara cu un autocar. Acum, spun medicii din Iasi, are simptomele unei gripe mai usoare.

Presedintele Partidului Democrat din Italia, primul lider politic important din Europa infectat cu noul coronavirus

Nicola Zingaretti, presedintele Partidului Democrat PD), aflat la guvernare in Italia, a fost diagnosticat cu Covid-19, devenind primul lider politic important din Europa care este afectat de noul coronavirus, scrie DPA.

Nicola Zingaretti, seful Partidului Democrat din Italia, infectat cu coronavirus!

Nicola Zingaretti, care este si presedinte al regiunii Lazio, a facut anuntul intr-un videoclip post.

Romanca din Italia, diagnosticata cu noul coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu noul coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Are 43 de ani si locuieste in Pandino, Lombardia, o regiune in care numarul imbolnavirilor este in crestere.

Cine este al 13-lea pacient roman cu infectie confirmata cu noul coronavirus

Al 13-lea caz confirmat de infectare cu noul coronavirus este al unui barbat din Galati, revenit recent din Italia. Acesta este al patrulea caz confirmat sambata de autoritatile romane.

Tanarul din Timisoara infectat cu coronavirus s-a vindecat si s-a intors acasa

Tanarul in varsta de 16 ani, din Timisoara, infectat cu coronavirus, la fel ca si unchiul sau, s-a vindecat. Testele efectuate de medici au aratat ca acesta nu mai este infectat cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Barbat din Galati, amendat cu 10.000 de lei pentru ca a refuzat sa ramana izolat la domiciliu

Un barbat din Galati a primit o amenda de 10. 000 de lei dupa ce autoritatile din judet au constatat ca nu a respectat conditiile de izolare la domiciliu, au anuntat reprezentantii Directiei de Sanatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )