Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inconstienta face victime din nou: Tanara din Hunedoara care nu a respectat izolarea la domiciliu a infectat cu noul coronavirus 6 persoane, 3 dintre ele cadre medicale

B1 B1,
Inconstienta face victime din nou: Tanara din Hunedoara care nu a respectat izolarea la domiciliu a infectat cu noul coronavirus 6 persoane, 3 dintre ele cadre medicale

Autoritatile au transmis ca tanara de 26 de ani din Hunedoara, care nu a respectat izolarea la domiciliu si a fost diagnosticata cu noul coronavirus, a infectat sase oameni. Dintre ei, trei sunt cadre medicale. continuă pe B1

Sistemul cardurilor de sanatate A PICAT din nou, in plina criza a CORONAVIRUSULUI! CNAS: Validarea serviciilor medicale se face offline

In plina criza de coronavirus, sistemul cardurilor de sanatate a picat din nou. Este a doua dimineata consecutiv cand acesta nu functioneaza. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a anuntat,.

Sistemul cardului de sanatate, din nou blocat, in plina criza de CORONAVIRUS

In plina criza de coronavirus, Sistemul informatic al Casei Nationale de Sanatate a picat din nou, marti dimineata, astfel ca medicii de familie nu pot emite retete pentru pacienti. Situatia este destul.

Cristina Siscanu, din nou la TV. in ce emisiune de la Kanal D este concurenta acum

E o prezenta constanta in televiziune si e foarte activa pe social media. Are un stil vestimentar foarte bine conturat, isi testeaza constant limitele si e foarte ambitioasa. Si e ultima achizitie in concusrul de la Kanal D, Bravo, ai stil. A intrat in concurs pentru ca se imbraca bine Cristina Siscanu e ultima vedeta .

Coronavirus - Seful Societatii de Microbiologie: Fumatorii sunt mai predispusi la imbolnavire Posibil varf in aprilie-mai, in cursul verii va scadea, in iarna va creste din nou

Fumatorii sunt mai predispusi la imbolnavire pentru ca apararea organismului este afectata de consumul de tutun, afirma presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila. El a spus ca spera ca pana la vara transmiterea virusului sa se faca mai dificil, insa intrevede si posibilitatea unei ciclicitati: varf in aprilie-mai, in cursul verii va scadea, in iarna va creste din nou.

VIDEO Real Madrid, invinsa in deplasare de Betis Barcelona, din nou lider

Real Madrid a fost invinsa de Betis Sevilla, scor 2-1, pe Estadio Benito Villamarin, in etapa a 27-a din LaLiga. Andaluzii au obtinut victoria gratie unui gol marcat in minutul 82. in urma acestui esec, Realul pierde primul loc in clasament, iar Barcelona este din nou lider.

Coronavirusul face victime si in Franta: 25 de persoane au murit, iar alte 1412 sunt contaminate

Coronavirusul face victima dupa victima si in Franta. Autoritatile au raportat 25 de morti si 1412 cazuri de contaminaru cu virusul ucigas.

Caru`cu vedete: Ciupitor de sfarcuri sau tinator profesionist de bauturi? Vedetele angajeaza oameni pentru cele mai ciudate joburi; Bianca Dragusanu si Alex Bodi divorteaza din nou

O melodie a lui Benone Sinulescu, viralizata in Emiratele Arabe Unite. Cantaretul de muzica populara il cauta pe arabul care face furori pe net cu melodia lui. Trupa Genesis se reuneste, dar starea de sanatate a lui Phil Collins e precara. Solistul va canta in scaun cu rotile.

Iubita lui Liviu Dragnea face glume pe seama lui. Postarea care i-a amuzat pe toti

La inceputul anului trecut, prin februarie, cand inca era in prim-planul politichiei mioritice, Liviu Dragnea, pe langa multele propuneri legislative, unele serioase, dar, ca in cazul de fata, adevarate subiecte pentru revistele cu bancuri, propunea si i se aproba in parlament un inedit proiect legislativ. Iubita lui Liviu Dragnea face glume pe seama lui Plenul .

Partidul lui Putin pregateste amendarea constitutiei pentru a-i permite sa candideze din nou la presedintie

Partidul de guvernamant Rusia Unita a transmis marti ca sustine amendarea constitutiei astfel incat Vladimir Putin sa poata candida pentru un nou mandat de presedinte, in conditiile in care legislatia in vigoare ar impiedica o astfel de miscare, transmite Reuters, citand agentia RIA.

Povestea alarmanta a unui cetatean infectat cu coronavirus. Autoritatile medicale dezamagesc din nou

Una dintre cele opt persoane din Bucuresti diagnosticate marti cu infectie cu coronavirus scrie mier.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )