Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ieri, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune. continuă pe Ziarul Bursa

Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune, potrivit News. ro.

Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat in emisiunea Subiectiv, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, duminica seara, ca indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro.

Olguta Vasilescu a anuntat plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Care este pragul

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1. 800 de euro. De asemenea, ministrul Muncii a anuntat ca proiectul de ordonata de urgenta, prin care va fi implementata masura, va fi realizat in cel mult doua saptamani.

Calin Popescu Tariceanu: Se va decide o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului

Calin Popescu Tariceanu a anuntat luni ca se va introduce o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului, fara a preciza insa ce suma este avuta in vedere. Acesta a citat ca exemplul veniturile din tranzactiile imobiliare care in prezent intra in calculului indemnizatiei, ceea ce nu e normal.

Olguta Vasilescu anunta PLAFONAREA INDEMNIZATIILOR pentru mame. Cati bani vor primi

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu promite un nou proiect pentru parinti si copii care va fi pus in vigoare curand. A anuntat, duminica seara, ca indemnizatiile pentru cresterea copilului.

Olguta Vasilescu anunta PLAFONAREA INDEMNIZATIILOR pentru mame. Cati bani vor primi

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu promite un nou proiect pentru parinti si copii care va fi pus in vigoare curand. A anuntat, duminica seara, ca indemnizatiile pentru cresterea copilului.

Guvernul va mai adopta saptamana aceasta doua OUG: Una pentru cresterea amenzilor pentru angajari la negru si una pentru cresterea usoara a indemnizatiilor pentru persoane cu hadicap - surse

In afara de actul normativ privind pensiile speciale, guvernul va mai adopta saptamana aceasta doua masuri prin ordonante de urgenta, au declarat surse guvernamentale pentru HotNews.

Trei modele de frigidere ieftine pentru cei care vor o bucatarie moderna

Vara nu este doar despre concediu si relaxare. Unii dintre noi profita de zilele libere pentru a face reparatii in casa sau pentru a schimba lucrurile prea vechi cu unele noi, mai moderne. Daca sunteti dintre cei care vor sa isi modernizeze bucataria,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )