Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trei modele de frigidere ieftine pentru cei care vor o bucatarie moderna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trei modele de frigidere ieftine pentru cei care vor o bucatarie moderna

Vara nu este doar despre concediu si relaxare. Unii dintre noi profita de zilele libere pentru a face reparatii in casa sau pentru a schimba lucrurile prea vechi cu unele noi, mai moderne. Daca sunteti dintre cei care vor sa isi modernizeze bucataria,. continuă pe Wall-Street Ro

Rogozin fierbe. Rusia ameninta cu sanctiuni speciale pentru cei care au impiedicat vizita vicepremierului rus in Republica Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat, intr-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24, ca va fi sigur un raspuns impotriva persoanelor care au hotarat sa impedice vizita sa in Republica Moldova si ca dupa ce Rusia va determina cu exactitate cine sunt aceste persoane vor fi sanctiuni speciale.

Mihai Tudose, interviu inregistrat la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Facem santiere, porturi...am dat drumul la investitii

Antena 3 difuzeaza la aceasta ora un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, interviu inregistrat la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordonanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Domnul Daea este premiantul Europei

Antena 3 a difuzat luni seara un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. Premierul sustine ca actualul guvern a facut si investitii in infrastructura si, 'chiar daca nu pot termina toata treaba, vor sa reinstaureze normalitatea in tara'. Despre fondurile europene: Domnul Daea este premiantul Europei la atragerea de fonduri europene. dincolo de toate glumele facute. Despre 'manualul de sport': E o gluma.

Mihai Tudose, la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordonanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Daea, premiantul Europei

Antena 3 a difuzat luni seara un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. Premierul sustine ca actualul guvern a facut si investitii in infrastructura si, 'chiar daca nu pot termina toata treaba, vor sa reinstaureze normalitatea in tara'.

Cei care doresc sa aprinda o lumanare in memoria victimelor incendiului din clubul bucurestean sunt asteptati, duminica, la Noaptea alba in Colectiv

Asociatia Colectic GTG 3010 va organiza, duminica, un eveniment pentru a comemora victimele tragicului accident din Colectiv. Cei care doresc sa aprinda o lumanare in memoria victimelor incendiului din clubul bucurestean, vor putea sa o faca de duminica seara pana luni dimineata.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, duminica seara, ca indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro.

Ce se intampla la doi pasi de statiunea Mamaia. Localnicii au un pont pentru turistii care fug de aglomeratie

In plin sezon, pe litoral, orice moment de liniste e foarte pretios. Iar pentru turistii care fug de aglomeratie, localnicii au un pont. La cativa pasi de forfota din Mamaia, au renascut doua.

Descopera uimitoarele modele de lux si utilitare marca Mercedes-Benz second hand din gama premium (P)

Pentru cei care nu stiau, Mercedes reprezinta indurare in limba spaniola. Acest nume a fost atribuit marcii de catre Emil Jellinek, omul de afaceri vizionar care a crezut in aceste masini elegante si puternice si le-a facut cunoscute in toata lumea.

Liderii PSD si ALDE discuta luni, in sedinta coalitiei, despre modificarile care vor fi aduse Legii pensiilor militare

Liderii PSD-ALDE se intalnescu luni, de la ora 12. 00, in cadrul sedintei coalitiei de guvernare, pentru a analiza activitatea Guvernului Tudose din ultima saptamana, precum si pentru a.

Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ieri, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )